Skąd wasz nick?

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

mature zdałem synku ładnych pare lat temu, wiec se oszczedz bo zal mi cie, a wpadłem na to forum bo wróciłem po długiej nie obecnosci zobaczyc co sie dzieje na forum tak zacnej gry jak knights and merchants bo grałem w ta gre jak ty sie uczyłes alfabetu<ze thc>niestety elita pajacu
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

a za tamto sory zapomniałem o interpunkcji. a oto poprawa.
wiec tick na polską mowe z angielszczyzny to kleszcz, taki wredny pasozyt, oczywiscie nie jestem robalem ale smiechawa jest, co do lola chodzi o lekki narkotyk zwany marichuana zawija zie w bletke i nastepuje gibon ,lol do skopcenia taka pozytywna moc( jak nie próbowałes nie polecam bo jak masz słaby łeb skonczysz marnie niekoniecznie od canabinnolu<thc>) Co do gagu z marchwia taki chumor mało zrozumiały zalatuje zartem angielskim typu monty pajtona<takie zabawne co nie co> a co do nika to juz była wrzuta na wszawych internałtów badz tych co lubia posty , wszak sam swój zrobiłem ale to po to bo mnie dawno tu nie było a jak byłem to szły ruzne dziwne kwestje, nie wazne. wiec o to b ze nick takie jak tu co poniektórych to prawie drugie imie tyle ze zalatuje fałszem bo mysla ze tu sa kims niestety sie dzieci myla,i tak pewno nie skumacie nie wazne

//Popraw błędy.
//Khel
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

tick pisze:(...)i tak pewno nie skumacie nie wazne
Jasne, że nie skumamy, bo nie umiesz pisać. Nie potrafisz ułożyć zdania, by można było zrozumieć Twą wypowiedź. Robisz masę błędów, jakieś niezwiązane ze sobą myśli oddzielasz bez potrzeby przecinkami, raz piszesz z polskimi literami, raz bez nich i wymądrzasz się, jakbyśmy błędnie Ciebie oceniali. Jeżeli DeBe stwierdził, że nie masz pojęcia o pisaniu, to najwyraźniej ma rację. Ja się z nim zgadzam. Nie pisz, jak mówisz, tylko pisz, jak piszesz. Mówiąc, nie używasz przecinków, a akcentowania i pauz, które pomagają w artykulacji. Żeby napisać to, co chce się przekazać, trzeba tą sztukę potrafić. Nie wystarczy napisać tego tak, jak byś to powiedział. Tu musisz wyraźnie zaznaczyć te przerwy i akcent, z jakim być to przeczytał na głos. Nie jesteśmy Tobą, ani nie posiadliśmy umiejętności czytania w myślach, żeby rozumieć Twe wywody. Doskonale, że kumasz świetnie, co usiłowałeś nam przekać. Ale my nie jesteśmy Tobą. I nam musisz przedstawić to w sposób taki, jakbyśmy w ogóle nie mieli pojęcia, o czym zamierzasz nam tutaj prawić. Widzimy od Ciebie same literki, a nie słyszymy Twego głosu. Jakbyś powiedział (bądź wybełkotał), być może zdołalibyśmy zaczaić o co biega.
Jeżeli z tej zmiany tematu zacznie tworzyć się dyskusja, przeniesiemy wątek naszej rozmowy do nowego tematu.
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Khel pisze:trzeba sztukę potrafić
Ale byk, jak już o tym mowa :lol:

Nie martw się, Khel, ja też tego wywodu nie zrozumiałem, ale to w końcu "elita pajacu" więc nawet nie próbuj skumać, bo to humor dla inteligentnych - nie mamy czego tu szukać :lol:
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

"Jasne, że nie skumamy, bo nie umiesz pisać. Nie potrafisz ułożyć zdania, by można było zrozumieć Twą wypowiedź. Robisz masę błędów" - cofam chonor tu masz racje jeden zero dla ciebie ,fakt robie duzo błedów, a i zrozumiec mnie to nie mała sztuka,cóz pozostaje mi baczniej dobierac słowa i łaczyc je w kontekst zrozumiały dlaszerszego grona odbiorców niz tylko przykładowo mi podobne i nie tylko dla siebie, a co do tej "elity" drogi mr.zozol to było to skierowane do jednej osoby
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

tick pisze:synku
Synku? Jakieś kompleksy z dzieciństwa? :) Może nie doświadczyłeś miłości ze strony rodziców, że się tak do mnie zwracasz... a może wręcz przeciwnie? :lol:
tick pisze:mature zdałem synku ładnych pare lat temu
Wow... Full Respect! I pewnie teraz jesteś trzydziestoletnim facetem, który nie ma pracy, pisze jak dziecko z drugiej klasy podstawówki (podejrzewam, że i rozumem mu dorównuje) i siedzi cały dzień na kompie rypiąć w gry i starając się sklecić sensowne zdanie na forum. Nie, no to "cofam chonor" (lol... co za gzyms! wydaje mi się, że "zwracam honor" lepiej by wyglądało)
tick pisze:a wpadłem na to forum bo wróciłem po długiej nie obecnosci zobaczyc co sie dzieje na forum tak zacnej gry jak knights and merchants
Wróciłeś skąd? Z wiezienia czy ze szkoły dla "myślących inaczej analfabetów"?... bo czytając twoje wypociny tylko takie miejsca przychodzą mi do głowy.
Taa... to zajrzyj na forum smerfów, bo tam ciebie jeszcze nie było...
tick pisze:bo grałem w ta gre jak ty sie uczyłes alfabetu
No rzeczywiście... jak ty grałeś w KaM, to ja się uczyłem alfabetu... a efekty widzimy w twoich "wypowiedziach". Ale mogłeś jednak trochę siąść nad tym alfabetem, posklejać literki... może wyszedłby ci jakiś wyraz.
tick pisze:niestety elita pajacu
Może i elita, ale na pewno nie Mensa...

A teraz rada od młodszego gościa, który niestety nie należy do tej "elity":
Wracaj do szkoły, bo przez ciebie spada średnia IQ Polaków!
Nie licz też, że ci odpiszę kolejny raz... z debilami się nie dyskutuje ;p. Powodzenia w pisaniu kolejnych postów... bo podejrzewam, że dla ciebie to męka.
:cyklop:
Awatar użytkownika
Zielarz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zielarz »

Riposta 1. klasa 8-) .
Awatar użytkownika
Zozol92
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zozol92 »

Spoko stary, rozbawiło mnie to. Ale nie aż tak jak post DeBe :lol:
Awatar użytkownika
Vader
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Vader »

DeBe z ciebie to drugi Sokrates. Naprawde świetny ochrzan. A Tick, do szkoły kolego! Mature zdałeś, ale chyba komisja dobrze popiła dzień wcześniej. 8-)
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zielarz
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Zielarz »

Co Sokrates ma związanego z ripostą... a tak offtopem, oglądaliście może ten film, w którym gościu zaprzyjaźnił się ze szczurami? Jednego nazwał właśnie Sokrates :P
Obrazek
Odpowiedz