Zainstalowałem patcha, gra się już nie wyłącza.
Ale problem jest taki, że gram w kampanii TPR już 3 misje 2h i ani razu mnie wróg nie zaatakował.
Jeżeli to jakiś błąd proszę o link z programem do pobrania, aby mu zapobiec.
Brak ataków i nagła przegrana pomimo instalacji patcha (w.)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Mam patcha. Misja 3,4 ponoć błędna. Moje pytanie, jaki błąd ? Otóż w 3 misji kampania TPR zacząłem burzyć wszystkie budynki wroga, po chwili misja niewypełniona i palące się drzewa (klęska). Misja 4 - zburzyłem spichlerz od zielonych i znowu to samo. Ponadto w 4 misji wróg nie atakuje. O co biega ? Proszę o kilka słów.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
"Patcha" - ważne, którego - tylko SR3 naprawia ataki, a w misji 3 TPR ich brak jest zamierzony.
Takie są cele - wiadomość na początku misji 3 TPR mówi, że do zwycięstwa wystarczy rozbicie armii, a odprawa misji 4 TPR - "zniszczyć wyłącznie budynki militarne" (+ wojsko). Skoro Twoim celem nie jest zniszczenie wiochy - tak ma być.
Takie są cele - wiadomość na początku misji 3 TPR mówi, że do zwycięstwa wystarczy rozbicie armii, a odprawa misji 4 TPR - "zniszczyć wyłącznie budynki militarne" (+ wojsko). Skoro Twoim celem nie jest zniszczenie wiochy - tak ma być.
Dzięki Ci kuba za pomoc, błąd był taki (sam wpadłem) że nie chciało mi na dysku C rozpakować. ddraw.dll okazał się świetny.
Zaraz zainstaluje sr_polish - patch ale chciałbym jeszcze naprawić (...), żeby mnie wróg atakował. Proszę wskazówki. Krok po kroku
edit@ Zainstalowałem tego sr3 beta 7 (co dałeś link). Teraz tylko się modlić, żeby wrogowie atakowali. Pogram to zobaczymy.
Jeszcze raz dzięki.
Zaraz zainstaluje sr_polish - patch ale chciałbym jeszcze naprawić (...), żeby mnie wróg atakował. Proszę wskazówki. Krok po kroku
edit@ Zainstalowałem tego sr3 beta 7 (co dałeś link). Teraz tylko się modlić, żeby wrogowie atakowali. Pogram to zobaczymy.
Jeszcze raz dzięki.