Oto projekt muru:
(Copyright pierwotnego rysunku dla Maks4444

Troszkę się mi drzewko ucięło, obrońców przyrody przepraszam
Niedługo postaram się dodać mur "kątowy" (45) i "boczny" (90)
Jestem otwarty na ostrą krytykę
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Oglądałem zdjęcia są palisady zrobione z jednego rzędu pniPinCheR pisze:No i przede wszystkim jeden rządek pni to za mało, najlepiej jakby były przynajmniej ze 3 żądki
Z tym że jest to płaskie to się zgodzęXerophoenix pisze: - jej wysokość oceniam (na rysunku) jakieś 1x2/1x3. Przez to, gdy zechcemy ustawić za nią strzelców, wyda się strasznie "płaska"
-wymuszenie wymiarów bramy na Xx3/Xx3, mogą być problemy z ustawieniem jednostek "za bramą" (na polach zajmowanych przez bramę) a następnie jej zamknięcie
-wykonanie palisady "bocznej" (90 lewo/prawo) - jeden pasek pni powodowałby powstanie "dziury" na pozostałej reszcie pól zajmowanych przez palisadę (może po prostu poprzestawiaj pnie "na kratkę")
Każdy pojedynczy pień ma 6 kolorów jasności. A ze mam 6 wzorów użyłem 36 kolorówdoman100 pisze:Muszę powiedzieć że też mi sie to nie podoba choć jest lepiej. Chodzi o to że jeden pal musi mieć zróżnicowany kolor tak jak widzimy to na drewnie wierzy obronnej. A po za tym chciałbym zobaczyć jak to wygląda z trawą.