Jest więcej kodów do Tsk?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Nie wiem czy mogę zamieścić tu ten link, ale zamieszczam (jest to link do programu Magic Trainer Creator) : http://rapidshare.de/files/16549880/mag ... r.zip.html
Jeśli tu jednak nie można linków dodawać to bardzo przepraszam
Jeśli tu jednak nie można linków dodawać to bardzo przepraszam
tak tak tylko ze własnie niektóry maja Xp
wiec moze ktos kto niema Xp zrobil by save z 20 misji tsk takiego z max wszystkiego oprocz broni!aahhaa i nie mówicie"najpierw uzywa kodow,potem sie chwai ze przeszedł,a potem gra przez internet i nie umi grac"bo przeszedłem wszystkie kampanie (Tpr i Tsk)5 razy bez kodow, tylko zawsze dowodze max 40 jednostkami...nei wiecej bo poumierają z glodu... co porawda 20 misja jest najgorsza ze względu na Snieg bo jest go tak dużo ze niema gdzie pól postawic...wiec niech ktos zrobi save 17. Powiedzmy że mamy ten jeden wła�ciwy, dobry adres. I co teraz? To zależy. Je�li chcecie zmienić ilo�ć żyć w grze (np: 3 na 99) to żaden problem. Po prostu odszukujemy żądany adres i wpisujemy go w okno ADDRESS i potem w oknie VALUE wpisujemy nową warto�ć (np:99 - ważne żeby nie była większa od 255!!!). Teraz naciskamy przycisk WRITE i warto�ć 99 zastępuje nam pierwotną (3) . Możesz to sprawdzić klikając na przycisk READ. I to w sumie wszystko - wracamy do gry i bawimy się do woli. Tym bardziej że można to powtarzać ile razy chcemy
no Blaszak cos wykombinowałem:D i teraz staramy sie aby 255(np.kiełbas)zmieniło się na 256 a następnie : 7.W oknie VALUE TO SEARCH wpisujemy poszukiwaną warto�ć. Np. chcemy zmienic stan naszych pieniędzy.(2300)Więc wpisujemy w VALUE TO SEARCH 2300. Po co? Ano po to zeby komputer wyszukał komórkę, w której tę warto�ć zapisano. Tuż poniżej widnieje napis NONE. Klikamy w to okienko - pojawim się tabelka zaczynająca się od NONE, pod nią widać 1 byte, 2 bytes itd. Co to znaczy? To znaczy: je�li wpisana w okno VALUE TO SEARCH warto�ć jest większa niż 255 ale mniejsza od 65535 wybieramy 2 bytes, je�li jest większa od 65535 - 3 lub 4 bytes. Czyli teraz wpisujemy 2 bytes.(wybieramy tą opcję)
Wiec teraz wpisujemy 256 i dajemy 2 bytes i tak jak w poradniku a potem robimy z tego 65535
Blaszak i co?dasie tak zrobiC?
Wiec teraz wpisujemy 256 i dajemy 2 bytes i tak jak w poradniku a potem robimy z tego 65535
Jam jest.