Jesteś po prostu śmieszny...czy Twoim zdaniem jest to poziom wody? Jeśli tak to odsyłam do podręczników przyrody z klas 4-6. TO JEST FAŁDOWANIE DNA MORSKIEGO, A NIE POZIOM WODY!!! (w tym wypadku rzecznego)...nic tylko się zastrzelić.Właściwie jak to możliwe, że woda ma fałdy? Rozumiem - fale... Ale fałdy, albo góry? :/ Woda to woda, ma stały poziom wysokości
Pewnie, że nie może...ale Ty za to mógłbyś przeczytać co jest napisane w moich poprzednich postach. NAPISAŁEM WYRAŹNIE:"Usunie się te dziwne cienie"...Wiesz co to znaczy?poza tym nie może rzucać cienia...
To nie radź...bo jest tu kilka osób które mogą mi coś poradzić jeśli chodzi o tworzenie map, Ty jednak nie zaliczasz się do tego grona...jak zaczniesz robić dobre mapy to wtedy pogadamy...na razie Twoje rady obchodzą mnie jak zeszłoroczny śnieg.Radziłbym coś z tym zrobić
AMEN!DeBe - Ty krytykowałeś ostro, w odwecie, ja krytykuję, bo to wygląda... nienaturalnie?
CI KTÓRZY JESZCZE NIE ZROZUMIELI TO PISZĘ KOLEJNY RAZ: MAPĘ BĘDĘ JESZCZE POPRAWIAŁ, LECZ TO WY PROSILIŚCIE MNIE O SCREENY, WIĘC WAM POKAZAŁEM...A TO, ŻE WAM SIĘ NIE PODOBA NIESKOŃCZONA MAPA TO JUŻ NIE MOJA SPRAWA...
I macie te wasze fałdowania dna morskiego w "naturalności":http://img505.imageshack.us/my.php?image=fadyer3.jpg
Fałdowania są? SĄ...więc proponuję najpierw sprawdzić, a potem krytykować....HA!
Skomentowałeś mojego posta który był skierowany do Khelbena, nie do Ciebie...po prostu napisałeś pierwszy, a ja tego nie zauważyłem.Gadzislaw pisze:Drogi Debe...
Po pierwsze: Dobra, przesadziłem, nie górki tylko pagórki...
Po drugie: Wiem, że to screen z gry i radzę z tym coś zrobić.
Po trzecie: Płycizny wcale nie sprawiają, że woda jest wyższa... Płycizny sobie rób pod wodą, poziom wody powinien pozostać taki sam w każdym miejscu. (Leciuutkie fałdy mogą być, ale bez przesady!) To, że się tak nie da w KaM'ie, to już nie jest mój problem, to wygląda jakby woda była w formie stałej i nie rozlała się po całym "jeziorku", tylko sobie siedzi w kupie.
"Płycizny sobie rób pod wodą, poziom wody powinien pozostać taki sam w każdym miejscu."-Widać, że jesteś niedoświadczony w tworzeniu map, bo chyba coś Cię ominęło...zastanów się nad tym...pograj w kulki itp.
"To, że się tak nie da w KaM'ie, to już nie jest mój problem, to wygląda jakby woda była w formie stałej i nie rozlała się po całym "jeziorku", tylko sobie siedzi w kupie"-A to już skomentowałem wyżej....
"Drogi Debe..."-Dla Ciebie DeBe...zauważ, że ja używam formy grzecznościowej np. Ciebie, Ci itd.