Wielka wspólna kampania

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Nie...nie zająłem się tym, bo nie chciało mi się KaM ściągać od nowa. Ale skoro już się ludziska upominają to mam jakąś motywację i w najbliższym czasie dokończę to. Dalej mnie żal ściska, że to ma być mapa nieekonomiczna i dlatego też strasznie nie chce mi się tego robić wiedząc iż moja praca praktycznie pójdzie na marne.
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Był taki skład (duży), a tu niespodzianka. Jedna misja zostanie ukończona i temat chyba zniknie w mrokach forum. :niedowiarek:
Dopiero druga (chyba) misja jest jeszcze nie zrobiona, a tu parę niespodzianek. :smutny:

PS. Może będzie inny skład. :mrgreen:

Debe powodzenia, życzę!!!
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Tak, dotąd cieszyliśmy się jedną dobrą misją, która powstała dzięki zaangażowaniu Khelbena. Raczej DeBe nie miał takiego ślęczenia nad robotą na myśli, gdy mówił o robieniu jednej mapy miesiącami. Nasz drogi kompan jest tu jedyną kompetentną osobą, która niestety spotyka się z małą pomocą pozostałych członków zespołu, co jednak winien wykazywać się większym zaangażowaniem w tworzeniu misji niż dotychczas. Z takim tempem do maja nie ruszycie z kopyta, nawet jeśli pan DeBe upora się ze swoją działką.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Też myślałem, że wspólna kampania to dobry pomysł, lecz okazało się inaczej. Człowiek ma szkołę, obowiązki itd. a tu zamiast odstresować się w czasie wolnym to trzeba go tracić na robienie misji. Co innego byłoby w wakacje, wtedy aż przyjemnie jest siąść przed komputerem i pogrzebać w edytorze. Niestety widzę, że nie tylko ja tu mam słomiany zapał. Po prostu brakuje tu takich zapaleńców, którzy by z chęcią zajęli się tą robotą. Lecz skoro mam talent to tych edytorów to powinienem go wykorzystywać, więc będę kontynuował. Do wakacji powinniśmy już zrobić ze 3 misji, a potem to już przez te dwa miechu pójdzie z górki.

Raczej DeBe nie miał takiego ślęczenia nad robotą na myśli, gdy mówił o robieniu jednej mapy miesiącami.
Wiadomo, że nie robiłem mapy miesiącami. Jakbym miał ochotę to w tydzień byłaby gotowa. Ochoty jednak brak...Dobra, siądę w sobotę, zrobię większość, a w niedzielę już powinienem kończyć. I będę miał z głowy.
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Khelben pisze:Nasz drogi kompan jest tu jedyną kompetentną osobą, która niestety spotyka się z małą pomocą pozostałych członków zespołu, co jednak winien wykazywać się większym zaangażowaniem w tworzeniu misji niż dotychczas.
Zgadzam się, że DeBe ma dużo roboty, ale dlaczego zarzucasz także mi, że mało pomagam? Kiedy Cav przejął projekt mapy drugiej misji po co miałem się wpychać? A zaraz po Cavie chęć na dokończenie wykazał DeBe. Jeśli chcesz teraz DeBe żebym jakoś ci pomógł w tej mapce to powiedz. Ale proszę bez takich tekstów, bo też troszkę czasu na skrypty do poprzedniej misji poświęciłem.

Dziękuję.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Nie wiem. Efektów, ani wzmianki o Tobie w napisach końcowych nie widziałem, a jedyne co można w chwili obecnej zobaczyć, to nieszczęsnego DeBe, któremu dopiero Kamyk swą pomoc zaoferował. Miły gest.
Awatar użytkownika
Cav
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cav »

Moze w wakacje bede robil, ale nie wiem :?
Trejdmark i Kopirajt dla Cava!
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

Tylko jak będziesz znowu na miesiąc gdzieś odchodził, to daj znać żeby nie było takich sytuacji jak poprzednio.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dobra...Nie kłóćmy się o to. Trzeba się zmotywować i wreszcie zakończyć tą nieszczęsną misję. Kamykowi zostawię te mury na południu mapy, bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to ma wyglądać.
Awatar użytkownika
eks
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: eks »

Cav pisze:Moze w wakacje bede robil, ale nie wiem :?
To jak nie wiesz to nic nie pisz bo do wakacji jeszcze sporo czasu.

No DeBe trzymam cię za kciuki.
Odpowiedz