Witam Wszystkich . : )
No misja jest bardzo dobra , trzeba pogłówkować na początku jak wyjść z opresji przed tymi atakami : ) no ale cóż wszystko się udało i trwało to wszystko 11 h . Wystarczy że się przetrwa 2 h i już kompletnie z górki jest .
Te mini państewko zniszczyłem po godzinie gry ;] a później jeszcze przyszło parę ataków z tego bastionu i już mnie nie męczyli : )
Winnic się nie opłaca robić na początek tylko od razu gospodarstwa
Obwarowałem spichlerz 5 wieżyczkami i to wystarczyło żeby odbić ataki pancernych i oczywiście jeszcze się nadziali wcześniej na na inne wieże .
I można było spokojnie rozwijać gospodarkę . W pewnym czasie moje jednostki wojskowe zaczęły wariować . Nie wiem o co chodziło ale musiałem armie ograniczyć i to sporo ale udało się wygrać

W ogóle jednostki wroga to nie są zbyt rozgarnięte momentami jak do kaczek walili do nich kusznicy .Podchodziłem do misji 3 razy tak konkretnie , Za pierwszym razem jaki jest układ sił a jak drugi raz grałem to po 3 h mnie z gry wywalało ale uznałem ze to jest wyzwanie dla mnie czytając komentarze ze trudno jest wygrać no i nie zrezygnowałem (chociaż miałem ochotę po tym jak mnie wywaliło;/ ) no ale jak to się mówi do 3 razy sztuka i się udało z sukcesem : ) a i ciekawi mnie jeszcze po co jest wieżyczka po prawej stronie mapy bo ją widać ale nie da sie tam przejść

:D Reasumując wszystko to naprawdę trudne są 2 pierwsze godziny a potem to jest luz i można na spokoju grac takie jest moje zdanie

Dobra misja

pozdrawiam