[nowe misje] Dark Lord

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Nie wiem jaką mam wersję, ale prawdopodobnie poprawioną. Kończę już całą nową kampanię, więc niedługo podzielę się wrażeniami. Jeszcze tylko czarni za mostem i na górze i mogę opisywać. Ogólnie prosta. Niestety - najwcześniej nastąpi to za 2 tygodnie, ponieważ wyjeżdżam.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Jeśli pokonałeś któregokolwiek z wrogów, to musisz mieć poprawioną wersję 11. :wink: . Czekamy na opisy!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

O, widzę Lucbach znowu chętny tłumaczenia na angielski :D .
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Dark Lord będzie rad. Tylko pisz rzeczowo, bo metafor nie potrafię tłumaczyć :smiesne: . Czekam na opis wrażeń również od pozostałych!
lucbach,
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Od pozostałych? A tak... od pozostałych... ale pamiętajcie ludziska, by te opisy nie przekraczały pięciu linijek, bo wtedy Lucbach odmawia współpracy :]
(patrz: dwie strony wstecz)
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Jak radzicie sobie z wydobywaniem węgla na początku gry? Jest on niezbędny, bo inaczej szybko brakuje złota. Mi, niedługo po tym jak postawię kopalnię węgla lub żelaza (na południu), wrogie wojska je niszczą... Jaka jest wasza taktyka? Dla mnie jak na razie nadal za trudna ta 11.
lucbach,
Rafael_5000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Rafael_5000 »

Niestety nie grałem w pierwszą wersję, ale jak dla mnie na razie nie jest szczególnie ciężko. Po odparciu pierwszych ataków zostaje na tyle dużo wojska, że rozwalam północno-wschodnią wioskę fioletowych, dzięki czemu budując u góry kopalnie węgla nikt mi ich nie burzy. Dodatkowo stosuję trick z budowaniem kopalni węgla, więc na początku wystarczy mieć dużo desek. (Nie widziałem tego na stronie głównej, więc wkrótce przygotuję opis tej sztuczki ;) )
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Kiedy znalazłem już miejsce na mapie, gdzie mogę swobodnie wybudować kopalnię węgla, kiedy już myślałem, że te spore ataki mam za sobą i przyjdzie trochę spokoju... zaatakowali mnie dwaj wrogowie jednocześnie i zdewastowali miasto.
Rafael_5000 pisze:Po odparciu pierwszych ataków zostaje na tyle dużo wojska, że rozwalam północno-wschodnią wioskę fioletowych, dzięki czemu budując u góry kopalnie węgla nikt mi ich nie burzy. D
O, a takiej taktyki nie próbowałem. Oni mają sporo wojska, dajesz radę?
Rafael_5000 pisze:Dodatkowo stosuję trick z budowaniem kopalni węgla, więc na początku wystarczy mieć dużo desek. (Nie widziałem tego na stronie głównej, więc wkrótce przygotuję opis tej sztuczki ;) )
Ooo :coongada:: ... Ciekawe, napisz o co chodzi!

//edit Na temat tricku dyskutujemy tutaj.
lucbach,
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

lucbach pisze:Jeśli pokonałeś któregokolwiek z wrogów, to musisz mieć poprawioną wersję 11. :wink: . Czekamy na opisy!
Ja przeszedłem tą pierwszą wersje misji 11.Gdzieś w tym temacie napisałem mniej więcej jak tego dokonałem.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Kamyczek pisze:Na początku ignoruj ataki przeciwnika.Zdaj się na kamienie wież.Spokojnie się odbuduj i graj dalej aż w warowni nie uzbierasz stosownej liczby broni od ataku na fioletowego.
Najważniejsze jest żeby zniszczyc bazę fioletowego na południu.
Jak bardzo ignorujesz ataki przeciwnika? Nie wierzę, że dajesz sobie zburzyć budynki na początku. Odpierasz ataki? Ile?
lucbach,
Odpowiedz