Z tego co widziałem to po co na scieżce drewniany kwadraty przypominający mały most... kamienne góry za proste są... Jak dla mnie to za dużo w nim bajerów co powoduje nieinteresującą misję... Nie żebym się wymądźał czy coś...
----------
Tacy co robią misje na wysoki poziom są nie realne do grania chyba że do pomocy dostaje się po 5k żarcia to ok i od razu pól koloni wybudowanej. Grałem niedawno w taką kamp i szczerze krajobraz był świetny ale co do gry to żenada... Do dyspozycji było kilka malych jednostek max 50 chłopak + 1 katapulta... ok Było 3 wrogów ,,blaszaki armia chodzi,, a ty samych w skórach pierwszy atak opanowałem za 20min znowu był atak i tak co 20 30min ataki od obu wrogich graczy...
A do wyjaśnienia dodam że odziały składały się z 2x Kusznicy po 12 jednostek 2x ciężkie konie po 20 jednostek wraz z 20 Halabardzistami od przeciwnika nalatujące co 25min na wioskę.... To jest nie do opanowania przy takim starcie.... I to zaledwie na 11 misji zdarzało się to w każdej... Jednostki proszę policzyć x2 od oby dwóch graczy jednocześnie.
Jak już ktoś robi kamp to niech sam bd taki mądry i ją przejdzie a nie że na wali jednostek kupę a póżniej szczyci ze gra na wysokim poziomie trudności.... Rozumiem tam ataki co jakiś czas ale nie takie co z jednym atakiem kończysz grę bo nie ma takiej siły żeby się w tego wybronić a gdzie dalej .... nie ma chyba że na kodach....
Myślę że nikt do mnie nie będzie miał jakiegokolwiek problemu ale taka jest prawda.