Problem z programem lib file decoder
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Problem z programem lib file decoder
Chodzi o to, że jak ja wczytam niezależnie wiadomości stworzone przeze mnie czy też stworzone przez autorów gry to nic mi się nie wczytuje,zero liter.Przy okazji niech ktoś mi powie co oznacza liczba na dole w uruchomionym programie.Wydaje mi się ,że to numer indeksu ale chcę się upewnić czy na pewno.Proszę o pomoc bo wiadomości w misjach które stworzę są mi potrzebne. 

-
- Administrator Forum
- Kontakt:
Tym programem możesz otworzyć tylko pliki setup.lib i text.lib - w celu dodania swoich tekstów otwórz ten drugi, wybierz kilka wolnych linii i tam wklej swój tekst.
Jeśli nie możesz otworzyć tych plików powiedz, skąd masz grę - edytor nie otworzy tekstów wersji unikodowych.
Indeks jest podany nad polem tekstowym (jest podpisany). Na dole można ustawiać, ile znaków może mieć jedna linia tekstu odprawy. Zwykle nie ma potrzeby tego zmieniać.
Jeśli nie możesz otworzyć tych plików powiedz, skąd masz grę - edytor nie otworzy tekstów wersji unikodowych.
Indeks jest podany nad polem tekstowym (jest podpisany). Na dole można ustawiać, ile znaków może mieć jedna linia tekstu odprawy. Zwykle nie ma potrzeby tego zmieniać.