witam.
potrzebuje informacji nt dostania sie do jadra gry (zdekompilowania jej) oraz bibliotek, w celu usprawnienia skryptu polaczenia sieciowego gry, napisania (a wlasciwie zaimportowania i edycji) skryptu AI do gry multiplayer dla TSK, dodanie suwaka predkosci dla trybu multiplayer itd.
wszysktie info nt osób i programów, linków pomocnych w tym temacie mile widziane.
pozdrawiam.
produkcja patch do k&m
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Bezimienny
- Użytkownik Forum
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Z tego co wiem na polskim forum nie było wielu, którzy tym się zajmowali, nawet jeśli są to są nieaktywni.
Zajrzyj na anglojęzyczne forum - kiedyś była dyskusja na temat dekompilacji binarki (i link, niepodpisany numerem wersji), tyle że dalsze poprawki były raczej skromne, jako że zdekompilowany kod jest trudny do zrozumienia.
Ci ludzie nadal tam zaglądają, więc myślę, że możesz śmiało zadawać pytania.
Jest jeszcze sama strona, ale tam nie ma nic dot. binarki (a jedynie kilku plików gry, a autor powiedział, że uaktualni tamten dział dopiero po ukończeniu SR3), więc pewnie się nie przyda.
Zajrzyj na anglojęzyczne forum - kiedyś była dyskusja na temat dekompilacji binarki (i link, niepodpisany numerem wersji), tyle że dalsze poprawki były raczej skromne, jako że zdekompilowany kod jest trudny do zrozumienia.
Ci ludzie nadal tam zaglądają, więc myślę, że możesz śmiało zadawać pytania.
Jest jeszcze sama strona, ale tam nie ma nic dot. binarki (a jedynie kilku plików gry, a autor powiedział, że uaktualni tamten dział dopiero po ukończeniu SR3), więc pewnie się nie przyda.