problem z grafiką

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
majkel01
Użytkownik Forum

problem z grafiką

Post autor: majkel01 »

mam dokładnie ten sam problem z grafika co w poprzednim temacie, czyli kolory jak by gra odpalała w 256 kolorach, czasami wraca w menu do normalnych ale w czasie gry i filmików jest zawsze 256 kolorów ;( niestety grze przeinstalowałem kilkukrotnie wraz z najnowszym patch'em i nie przynosi to rezulatatu. Poruszyłem ponownie ten temat ponieważ w poprzednim nie było konkretnego wyjasnienia a te które tam sa mi nie pomogły. Dlatego prosze o pomoc. Mam XP i grafike ge force GTX 260. Czy ktoś pomożę ?
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Tamten problem dotyczył akurat Visty. Tu mi wygląda na to, że któryś program podkrada grze aktywność okna - wyłącz wszystko to, co działa w tle i jest zbędne (w szczególności wszystko, co ma wyskakujące powiadomienia). No i na zapas odznacz wymuszenie 256 kolorów w zakładce zgodności.

Najnowszy patch... SR2 czy SR3b7?
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
majkel01
Użytkownik Forum

zrobiłem jak napisałes wyłaczyłem wszystko zbedne co działało w tle i dalej nic ale odkryłem ze jak ustawie w grze rozdzielczośc 800x600 to wszystko działa oki ale na tej rozdzielczosci wszystko jest za duze i cieżko sie gra ;( patch'a mam SR2 bo taki jest tylko na tej stronce.
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

No to spróbuj wgrać ddraw.dll, bo z czego wiem w przypadku XP instalator SR3 może pominąć jego instalację:
http://kuba11100.c0.pl/kam/patche.php

Chociaż nadal mnie dziwi, że dzieje się tak pod XP.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
majkel01
Użytkownik Forum

znalazłem problem :) to był program o nazwie Fences ktory działa w tle ale nie da sie go wyłączyc wiec usunałem i wszystko smiga :)) dziękuje za pomoc, pozdrawiam ;)
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.