[ANKIETA] Pocket PC
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
[ANKIETA] Pocket PC
Szanowni użytkownicy forum o tak wspanialej grze jaką jest K&M. Postanowiłem przeprowadzić tutaj małą ankietę, która jest ściśle powiązana z planem sięgającym w przyszłość i powiązanym z tytułową grą, dlatego zamieszczam to w tym dziale.
Ankieta tyczy się bezpośrednio urządzeń typu "smarfon", a jej dokładny cel pozwolę sobie opisać dopiero po jej zakończeniu, dlatego serdecznie zapraszam do wzięcia w niej udziału.
Pozdrawiam i dziękuję za głosy. W przypadku głosowania na TAK, proszę podać model z jakiego korzystacie w odpowiedzi na ankietę.
Ankieta tyczy się bezpośrednio urządzeń typu "smarfon", a jej dokładny cel pozwolę sobie opisać dopiero po jej zakończeniu, dlatego serdecznie zapraszam do wzięcia w niej udziału.
Pozdrawiam i dziękuję za głosy. W przypadku głosowania na TAK, proszę podać model z jakiego korzystacie w odpowiedzi na ankietę.
Tak jak ja. Jeden z moich komputerów ma około 10 lat ( wszystko było wymieniane, oprócz procesora ) i nadal gram na nim KaM-a. 
Jeśli chodzi o grę na jaką rozdzielczość to powinno się tyczyć Windowsa Vista czy Windows 7. KaM na Windows od 98 do XP działa bez błędu.
W Windows Vista jest za szybki na tę grę, a w 7 nie sprawdzałem jeszcze
Jeśli chodzi o grę na jaką rozdzielczość to powinno się tyczyć Windowsa Vista czy Windows 7. KaM na Windows od 98 do XP działa bez błędu.
W Windows Vista jest za szybki na tę grę, a w 7 nie sprawdzałem jeszcze
Jest taka zasada, że zazwyczaj jak coś jest do wszystkiego, to w efekcie jest do niczego.
Jako telefonu używam Nokii 6300.
Do gier mam PSP.
Nie dość, że taniej wychodzi to... No cóż, na ekraniku iPhone to raczej nie da się pograć, nie w Tekkena, nie w NFS ani nic z tych rzeczy...
Także dałem "nie". I to tyle w tym temacie
Jako telefonu używam Nokii 6300.
Do gier mam PSP.
Nie dość, że taniej wychodzi to... No cóż, na ekraniku iPhone to raczej nie da się pograć, nie w Tekkena, nie w NFS ani nic z tych rzeczy...
Także dałem "nie". I to tyle w tym temacie
http://farmersi.pl - polecam wszystkim, którzy cenią sobie wymagającą myślenia rozgrywkę na poziomie.
Jestem w stanie zrozumieć większość wypowiedzi, że PSP > PPC, a w ogóle to świetne są netbooki, jednak trzeba też wziąć pod uwagę inny czynnik. Schowacie to do kieszeni? W przypadku PSP skorzystacie z aplikacji typu Word?
Oczywiście, że komfort grania jest dużo lepszy i w ogóle. Ta ankieta nie zakłada, że kupujemy PPC tylko po to, żeby na nim grać, bo wiadomo... Nie do tego są te urządzenia.
Chcę mniej więcej ocenić, ile osób CZASEM korzysta z nich do grania, znaleźć odpowiednich ludzi i wtedy rozważyć, czy jest sens, czy nie w zrobieniu K&M PPC, a może uderzyć w inną platformę
.
Pozdrawiam.
Oczywiście, że komfort grania jest dużo lepszy i w ogóle. Ta ankieta nie zakłada, że kupujemy PPC tylko po to, żeby na nim grać, bo wiadomo... Nie do tego są te urządzenia.
Chcę mniej więcej ocenić, ile osób CZASEM korzysta z nich do grania, znaleźć odpowiednich ludzi i wtedy rozważyć, czy jest sens, czy nie w zrobieniu K&M PPC, a może uderzyć w inną platformę
Pozdrawiam.
K&M PPC? Ja jestek w sumie za, ale... wiesz ile systemów operacyjnych mają smartfony? Symbian, windows, iphone os, android...nie stworzysz dla nich wszystkich gier bo to za dużo roboty. A K&M należy potraktować jak kolejną grę strategiczną i zapytać o nią na jakimś forum o smartfonach ( najlepiej dowiedzieć się jakich PPC jest najwięcej- i na nie wydać grę). A pytanie o to tu na forum jest bezsensowne- nawet jeśli w ankiecie będzie 100 razy "nie", to i tak jest duża szansa, że wielu osobom KAM w wersji PPC by się spodobał.