Hej !!! Gierka

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Hej !!! Gierka

Odpowiedz z cytatem

Post autor: bartek007 »

Planuje zrobić mini gierke na podstawie KaM... takie mini KaM jak ktoś ma 15 min i nie ma co robić :) . Jakieś pomysły, sugestie ?? Prosze też o zamieszczanie ew. rzeczy które chcielibyście wcielić do tego pomysłu.
PS: zapomniałem dopisać jeśli sie uda dam opcje Multiplayera .

//Robienie spacji pomiędzy wyrazem, a znakiem interpunkcji jest zapisem błędnym. Proszę popraw.
//Również nie jest to jakieś wielkie pytanie, by dawać dwa znaki zapytania. :]
//Khelben
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Duch »

Obrazek
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Nie chodzi mi o gierke osobną a nie : Buduje Szkołe na X 34 Z 49 XP 434 :P
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy :) Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

bartek007 pisze:Nie chodzi mi o gierke osobną a nie : Buduje Szkołe na X 34 Z 49 XP 434 :P
Bez znaków interpunkcyjnych to można to rozumieć na wiele sposobów :P No i przedstaw jeszcze jak miałaby ta gra wyglądać.

Któryś z moderatorów może skasować mój powyższy post, bo już wiem o co chodzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Chodzi oto że ta MINIgierka będzie na zasadzie osobnego programu.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Tyle to się zdążyłem domyślić, czekam na dalsze propozycje. No i czy znasz się na programowaniu?
Obrazek
Awatar użytkownika
bartek007
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Tak znam się w zakresie 3/5
Odpowiedz