Problem z grą...
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Problem z grą...
Otóż gdy chce włączyć gre to ekran robi się czarny, biały, szary i Windows się włącza ... nie wiem o co chodzi gdyż gra zawsze działała jak należy mam patch SR2 robiłem reinstal i nic
. Czy ktoś miał podobny problem
. Jeśli tak to prosze o pomoc, bo szkoda mi takiej fajowej gry jak KaM 
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
Pobrałem gre z stronki było tak samo ale znalazłem inny sposób. Zainstalowałem stare sterowniki do karty grafy i działa 
Zaraz po tym, jak żołdak skończył służbę w wojsku, postanowił zostać górnikiem. Jego rodzice (ojciec i teść) nie chcieli tego, lecz on był stanowczy
Teraz żyje sobie spokojnie w swojej kopalni złota ... Koniec
a propos download-a
sorki ale może jestem matoł albo ślepy ale nie widzę żadnego linka na tym forum, gdzie mógłbym gierkę ściągnąć
prosze o link
z góry dziękuję
prosze o link
z góry dziękuję
- Michailoff
- Moderator
1. KaM TSK - Link znajduje się w temacie przyklejonym "Knights and Merchants TSK Download" w pierwszym poście tegoż tematu, który zaś znajduje się w dziale o części TSK.
2. KaM TPR - Link znajduje się w temacie przyklejonym "Knights and Merchants TPR Download" w pierwszym poście tegoż tematu, który zaś znajduje się w dziale o części TPR.
Nie jestem jednak w stanie zapewnić, że linki te (zwłaszcza ten z częścią TSK) działają. Była sytuacja, że użytkownicy skarżyli się, że archiwum z grą jest trefne i nie działa. W razie problemów - mogę ci załatwić obydwie te części (mogę zrobić obrazy płytek obydwu części (mam oryginalne wydania KaM - TSK z 1998 i TPR bodaj z 2001) - powinno działać).
2. KaM TPR - Link znajduje się w temacie przyklejonym "Knights and Merchants TPR Download" w pierwszym poście tegoż tematu, który zaś znajduje się w dziale o części TPR.
Nie jestem jednak w stanie zapewnić, że linki te (zwłaszcza ten z częścią TSK) działają. Była sytuacja, że użytkownicy skarżyli się, że archiwum z grą jest trefne i nie działa. W razie problemów - mogę ci załatwić obydwie te części (mogę zrobić obrazy płytek obydwu części (mam oryginalne wydania KaM - TSK z 1998 i TPR bodaj z 2001) - powinno działać).
Crimson (king) Michailoff