Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Michailoff
- Moderator
Udzielam uczestnikom tego tematu ostatnie ostrzeżenie. Jeżeli poziom waszych postów nie podniesie się - nie ma o czym dyskutować (blokada tematu do odwołania). Daję wam na to czas do niedzieli do godziny 24:00 - po tym osądzę, czy należy się zablokowanie tego tematu, czy też nie.
Crimson (king) Michailoff
Jozin z Bazin, bo
1)Jak już napisałem w shoutboxie Polacy rozgadują podnieceni na lewo i prawo, że Papaya to utwór z Polski i tym samym robią z tego jeszcze większy chłam.
2)"Jozin z Bazin" jest śpiewany w czeskim języku, który większość polaków uwielbia, bo jest dla nas śmieszny.
3)Papaya nie ma nawet słów. Dla mnie to jest niezrozumiały bełkot z okropną melodią.
4)Człowiek który śpiewa o Jozinie jest moim zdaniem dosyć sympatyczny. http://pl.youtube.com/watch?v=y8kVwHmYa_c
5)Pan w czarnym garniturze odstawia zabójczy taniec xD.
Kuba Wojewódzki czy Szymon Majewski Show
1)Jak już napisałem w shoutboxie Polacy rozgadują podnieceni na lewo i prawo, że Papaya to utwór z Polski i tym samym robią z tego jeszcze większy chłam.
2)"Jozin z Bazin" jest śpiewany w czeskim języku, który większość polaków uwielbia, bo jest dla nas śmieszny.
3)Papaya nie ma nawet słów. Dla mnie to jest niezrozumiały bełkot z okropną melodią.
4)Człowiek który śpiewa o Jozinie jest moim zdaniem dosyć sympatyczny. http://pl.youtube.com/watch?v=y8kVwHmYa_c
5)Pan w czarnym garniturze odstawia zabójczy taniec xD.
Kuba Wojewódzki czy Szymon Majewski Show
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
- Don Salvador
- Użytkownik Forum
Żal. Jak ja napisałem coś na czerwono to od razu mnie admin owalił a ten człenio to se może tak robić. I gdzie tu jest sprawiedliwość ??womis pisze:Babcia... A tak serio kocham tak samo swoich rodziców, czyli zarówno tatę i mamę. Nie będę ich dzielił na gorszą(ego) i lepszą(ego).doman100 pisze:Trudny wybórTofik dobry gość a ten doman100 też super. Wybór trudny
![]()
Mama czy Tata??![]()
Woda czy ogień?
- Don Salvador
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
1. Jakby to powiedział ktoś zza granicy na tym forum - "That's right". I tak oto pod ścianą staje następny zły użytkownik, który SPAM-uje, obraża innych użytkowników, nie wykazuje kultury.DeBe pisze:Bye, Bye Don Salvadorze...miałeś kiepski początek, ale jeszcze gorszy koniec.
2. Koniec tej kłótni i wracamy do tematu X czy Y. Pytanie zadane przez Cieżką Jazdę jest wciąż aktualne. Pytanie to brzmi:
Oczywiście przypominam o zasadach takich, jak rozbudowana odpowiedź, mądre, sensowne pytanie najlepiej z trzema odpowiedziami, bez SPAM-u, kłótni, offtopu itp...CS 1.6 (Counter Strike ) czy CoD 3 (Call of Duty) ?
Crimson (king) Michailoff