Prostactwo i wulgarność w KAM Remake

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Polski Kirasjer
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Polski Kirasjer »

A dlaczego napisałaś do niego żeby poszedł się nauczyć grać?
Aż tak źle?
Magdalena
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Magdalena »

Polski Kirasjer pisze:A dlaczego napisałaś do niego żeby poszedł się nauczyć grać?
Aż tak źle?
Bo widać, ze grał 1-2 raz i o ile pamietam, chyba sam to przyznał, wiec mu napisałam, by poszedł poćwiczyć w kampanii, bo napisał ze przeszedł tylko kilka pierwszych misji - poradziłam, by przeszedł całą i dopiero wtedy wziął się za grę online.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Magdalena pisze:ktoś: to dziewczyny grają w kam?
Dont4sk: i to jak o.O!
Świetny dialog. :)
Dont4sk, jak dzisiaj z nim grałem w taktyczną i kilkoma innymi osobami, okazał się obrażalskim gburem. Trochę nawymyślał na drużynę, która w układzie czterech na czterech odniosła zwycięstwo. Wskutek wyjścia innego gracza i przechylenie się szali zwycięstwa. Myślę, że jest nieco zbyt burzliwy, gdy dostaje wciry. Wtedy obrywa się nawet tym osobom, które próbują załagodzić sytuację. No nic. Zobaczmy następnym razem, jak się zachowa. Może miał zły dzień...
Magdalena
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Faktycznie, wulgarny gbur i nic ponad to. Właśnie z nim gram.
Obrazek

Poza tym jeszcze wyzywanie mnie od głupiej itd. tylko nie chce mi sie wiecej screenów robić, bo gram aktualnie.
Magdalena
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

"Źle wie, źle wie, nic nie wie". :D :mrgreen:
Magdalena
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Mi sie wydaje, ze tamten Dont4sk i ten to ktoś inny, bo jak gadałam z nim pierwsze te trzy razy, to gadał jak gimnazjalista, ogólnie taki troche śmieszny, jak np. przytaczałam dialog wyzej, a tutaj nawet mnie nie kojarzył, takimi przeklenstwami rzucał. Sama nie wiem. Naprawde przydałaby sie rejestracja nicków...
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

Magdalena przykre to co nam tu pokazujesz, ale nie sądzisz, że to "walka z wiatrakami"? Nic na to nie poradzimy. Konta do KaM raczej na pewno będą. To nie jest proste z tego co pisał Lewin, ale jak się z Kromem na coś uprą (jak choćby na KaM Remake :P ) to zrobią.
Sorki, ale nie sądzę, że PT 75 min to gra dla dobrych graczy. Przykład masz w grze z Mixonsem, który po tym czasie miał prawie 50 mieczników i mnóstwo łuczników..., a większośc innych graczy prawie nic... Magdalena jak masz czas to się zapisz na turniej taktyczny (może z jakąś koleżanką?) :D
Polski Kirasjer
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Polski Kirasjer »

No ale drogi Woloszku nie łatwo się odzwyczaić od 2x 75 Pt .
Ale jednak dodali przyśpieszenie i trzeba z niego korzystać .
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

Polski Kirasjer pisze:No ale drogi Woloszku nie łatwo się odzwyczaić od 2x 75 Pt .
Ale jednak dodali przyśpieszenie i trzeba z niego korzystać .
Kto powiedział, że trzeba? Przyspieszenie jest dla osób, które nie mają wiele czasu, ale bardziej dla tych osób, które potrafią grać... Po co komu x2 i więcej skoro po PT nie mają czym walczyć? W tej grze używa się mózgu. Jeśli dobry gracz ledwo wyrabia na x2 i więcej, to co ma powiedzieć początkujący? Przykład masz, kiedy grał Mixons... on jest bardzo dobrym graczem, a grał ze średniakami... i efekt było widać... Grałem kiedyś pt 75 min i x2. Miałem prawie 200 woja po tym PT... pamiętam że zrobiłem prawie 40 cięzkiej jazdy, a browaar miał chyba z 60... Radzę najpierw pograć na x1, a potem spróbować na większej prędkości. :wink:
Odpowiedz