Lista dobrych graczy i noobów

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: ChrisEggII »

Uhuhu, mocne twe są słowa Dammulu. Czy przemyślałeś to 5 razy przed wysłaniem takiej prośby? Dowody na poparcie swoich oskarżeń powinieneś opublikować tu, na forum, aby każdy z użytkowników mógł wypowiedzieć się na ten temat. Z tego co słyszałem mogę dojść do wniosku, że zachowanie naszego administratora jest nieodpowiednie, jednakże daleki jestem od nazwania go noobem.
Bo_co
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej
Zwycięzca KaM Ligi Polskiej

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Bo_co »

To nie tylko strona o remake'u , a także TSK TPR, zasłużył, więc dostał swój tytuł. O co Ci chodzi ?
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: danio »

Obejrzyjcie walki khela zarejestrowane przez twitcha
mojego i kuby.
Wystarczy dowodów.....
Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Tylko gdzie jest twój Twitch?
Mixons
II Miejsce KaM Ligi Polskiej
II Miejsce KaM Ligi Polskiej

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mixons »

Owszem widziałem na twitchach(czy jak to się pisze) Kuby i Damiana jak Khel burzył swoje budynki i wychodził z gry. Nie powiem takie zachowanie jest karygodne, ale grałem z nim dwie gry: wtedy bronił się do ostatniego żołnierza i budynku. Nie zmienia to jednak faktu, że tak ważna postać na naszym forum, jak vice-administrator nie powinna robić takich rzeczy w grze.
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Awatar użytkownika
ChrisEggII
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

OK, to co robił, było po prostu chamskie i nie wypada robić tego drugiemu graczowi, bo to zwyczajne marnowanie jego czasu. Podczas jednej z walk Dammul dał jemu 10 minut na rozbudowę. Ten jednak stwierdził, że zamiast odbudować warownię (którą soją drogą rozwalił przedwcześnie), lepiej nawalić pól uprawnych, jakby to stanowiło lepszą linię obrony. Normalnie genialne! Tego typu taktykę można spokojnie przyrównać do wychodzenia sobie z gry w czasie pokoju, a nawet jest to gorsze, bo zajmuje to więcej czasu, przy jednoczesnym braku zabawy.
Ale pomimo tego jest taki problem, że "wszystko co nie jest zakazane, jest dozwolone". Nie złamał tym niestety żadnych zasad gry, bo takowe nie zostały ustalone.Czy powinien być ukarany? Na ten temat koniecznie powinni się wypowiedzieć pozostałe osoby z nim grające. Czy powinien być mu odebrany status experta? Dla mnie sumie to wszystko jedno. Dla mnie to i tak tylko umowna ranga dla tych, którym się chciało napisać taktykę do konkursu.
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Jest więcej takich gier w wykonaniu khela ....
Awatar użytkownika
pawel95
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: pawel95 »

Te listy i tak nie sąm aktualne. To tak szybko moze się zmienic?
I mixons,czemu niby Lord powinien bycz noob? Normalnie on był jeden z najlepszych :roll:
danio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Ciężko aktualizować, zwłaszcza że niektórzy się podszywają pod nicki.
Już nie mówię że wyjdzie jako X, a w grze następnej zagra jako Y.
Mnie wielu graczy już zna, to nie ma problemu, ale jednego gościa złapałem na podszywaniu się pod mój nick, i do tego jeszcze nałogowo uciekał.
Odpowiedz