Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Witam, na imię mi Krzysztof. Właśnie skńczyłem pierwszą klasę Technikum. Pierwszy raz z Knights and Merchants zetknołem się 7 lat temu kiedy zobaczyłem jak kuzyn w nią gra, wielkim sukcesem wtedy było dojście do 5 misji na czym skończyła się moja gra. Niedawno przypomniała mi się ta wspaniała gra. Wczoraj znalazłem grę i to forum
obecnie jestem w 4 misji i idzie mi całkiem nieźle jak na nowicjusza.
Witam,
Witam,
Jestem Marcin, mam 20 lat, od podstawówki czyli od około 10 lat temu wyczaiłem w gazetce grę K&M i do dziś ta gra mi się nie nudzi
przeszedłem każda z kampanii po 3 razy ;p po za The New Lands za która się nie brałem 
Nie raz zaglądałem na forum sztabu ale nigdy się nie rejestrowałem
Grywa ktoś z was jeszcze na GameRangerze ? bo jakieś Brazylijczyki codziennie zakładają nowa grę ;p
Pozdrawiam
windek
Jestem Marcin, mam 20 lat, od podstawówki czyli od około 10 lat temu wyczaiłem w gazetce grę K&M i do dziś ta gra mi się nie nudzi
Nie raz zaglądałem na forum sztabu ale nigdy się nie rejestrowałem
Pozdrawiam
windek
10 lat w K&M i ta gra nigdy nie nudzi ;p
Witam. Jestem Łukasz. Mam 14 lat. Cieszę się, że istnieje forum na którym jest wiele informacji o tej grze. Przeszedłem całe TSK i TPR. Znalazłem kampanie TNL, ale niestety nie mam pojęcia jak przejść 1 misję. Macie może jakieś wskazówki? Stworzyłem swoją pierwszą misję, znajduje się już w dziale tam gdzie są inne misje.
Czy Ty przypadkiem nie byłeś nigdy na naszym forum pod podobnym lub innym nickiem? Albo jakiś był już podobny taki... Albo mi się zdaje.
A co do tematu to, Witam, witam.
Mam nadzieję, że będzie Ci dorze w naszym gronie i miło jak i przyjemnie spędzisz u nas czas, oraz, że z ochotą będziesz do nas wracał.
A co do tematu to, Witam, witam.
Mam nadzieję, że będzie Ci dorze w naszym gronie i miło jak i przyjemnie spędzisz u nas czas, oraz, że z ochotą będziesz do nas wracał.
Ten pan też jest pierwszy raz.
W tej samej godzinie co Ty ukrył z niewiadomych przyczyn swój adres mejlowy. Miał niebywale podobny. Pewnie dlatego, żeby się z Tobą nie kojarzyć. W każdym bądź razie - witaj wśród nas.