Jest więcej kodów do Tsk?

Szukasz kodu? Znasz praktyczne, przydatne sztuczki lub ich szukasz? A może opracowałeś interesującą taktykę? Zajrzyj tu!

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

bzdura... gdyby był 'kiś kod do KAM - byłby tu opisany... :glupek:
A pozatym na coś byś kod chciał... hę? :coongada::
piotrek_1000
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: piotrek_1000 »

a skad wiesz moze to są kody bardzo rzadkie i przypadkowe nie sadzisz
a kod domek i literka P to czesty kody i znany prawie dla wszystkich fanow KaM :szczerzy:
Powrót do KaM !!!!
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Nie znaczy, że przez wszystkich wykorzystywany... ludzie niektórzy grają fair
Adm
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Adm »

Ja grajuąc fair doszedłem do misji 14 (i tu mam trudności). Jednak czasem lubię przejść misję, budując tylko spichlerz, szkołę, gospodę i warownie, na kodach. Żeby powalczyć.
gg: 3151723
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Rafael_5000 pisze: A tak już na poważnie, to nie zawsze wróg podąża za łucznikiem :]
W niektórych misjach jest na tyle mądry (Boże, cud! AI jest gdzieś w porządku! Gdzie?), że tylko postraszy Cię, zmuszając tym samym do odwrotu, a sam wkrótce wróci do "bazy".
raz tak miałem w misji 11 ale... potem w ogóle go nie atakował
(przeszedłem tą misję początkowym wojskiem)
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

jak gram na necie to raczejsie nie spotkałem z dawnem bez urazy który by to robił tylko jest starcie+walka+smierc=porazka/zwycienstwo
i to jest to co kocham w tej grzezabijasz albo twoi ludzie sa zabici :smiesne: :smiesne:
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

tick pisze:jak gram na necie to raczejsie nie spotkałem z dawnem bez urazy który by to robił tylko jest starcie+walka+smierc=porazka/zwycienstwo
i to jest to co kocham w tej grzezabijasz albo twoi ludzie sa zabici :smiesne: :smiesne:
o ja sory zjebałem nie zobaczyłem ze to ma tyle stron ale chodziło co do fortela
z łucznikiem podczas misji w porównaniu co do gry na necie.patz str1

pozdro
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Ja znam sposób na cheatowanie aczkolwiek go nie popieram... :x :x Ale po to jest ten dział, więc: Istnieje program o nazwie "Magic trainer creator", który daje możliwość zmieniania każdej dowolnej wartości zapisanej w liczbie. Tak więc: programem tym można zmienić np: Ilość chleba w spichrzu, złota, żelaza, wszelakiej broni itp. Niestety moje umiejętności tego programu są niezbyt duże bo rzadko cheatuję. Potrafię jedynie zmieniać wartość do 255 jednostek. Ten program działa nie tylko w KaM ale i we wszystkich grach. :wink: Jest prosty w użyciu (jeśli się robi to tak jak ja tzn. do 255). Jednak jak ktoś umie robić użytek z systemu szesnastkowego (heksadecymalnego) to o ile wiem da się używać go i w ten sposób. :wink:
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Blaszak pisze:Ja znam sposób na cheatowanie aczkolwiek go nie popieram... :x :x Ale po to jest ten dział, więc: Istnieje program o nazwie "Magic trainer creator", który daje możliwość zmieniania każdej dowolnej wartości zapisanej w liczbie. Tak więc: programem tym można zmienić np: Ilość chleba w spichrzu, złota, żelaza, wszelakiej broni itp. Niestety moje umiejętności tego programu są niezbyt duże bo rzadko cheatuję. Potrafię jedynie zmieniać wartość do 255 jednostek. Ten program działa nie tylko w KaM ale i we wszystkich grach. :wink: Jest prosty w użyciu (jeśli się robi to tak jak ja tzn. do 255). Jednak jak ktoś umie robić użytek z systemu szesnastkowego (heksadecymalnego) to o ile wiem da się używać go i w ten sposób. :wink:

To proste:
Start :arrow: wszystkie programy :arrow: akcesoria :arrow: kalkulator (tryb naukowy) :arrow: hex :arrow: Gotów do pracy :smiesne:
albo skrót na klawiaturze :smiesne:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Ale nie wszyscy znają sie na heksach nie? Więc dla tych co nie wiedzą / nie umieją / nie chce im sie (niepotrzebne skreślić) jest ten program. Nie trzeba sie znac na szesnastkowym zeby zmienic coś w grze...
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Odpowiedz