Weź go zaladuj i zapisz ponownie na tym miejscu, a znowu pojawi się licznik czasu
Nowa misja!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
miecznik12
- Użytkownik Forum
Grałem w tą misje 3 razy od nowa.
Raz mi jak już pisałem skasowało połowę save'wów ale grałem dalej. Po ok 1h gry kusznicy wroga z fortecy przeszli przez góry
i rozwalili mi miasto.
Drugi raz odpaliłem tą misje od nowa to zrobił mi się taki korek przy gospodzie i spichrzu że ruch całkowicie się zatrzymał.
Trzeci raz pomocnicy nie chcieli nosić drewna do tartaku. Nie miałem czym budować więc musiałem wyłączyć.
Szkoda gadać....
Raz mi jak już pisałem skasowało połowę save'wów ale grałem dalej. Po ok 1h gry kusznicy wroga z fortecy przeszli przez góry
Drugi raz odpaliłem tą misje od nowa to zrobił mi się taki korek przy gospodzie i spichrzu że ruch całkowicie się zatrzymał.
Trzeci raz pomocnicy nie chcieli nosić drewna do tartaku. Nie miałem czym budować więc musiałem wyłączyć.
Szkoda gadać....
Ta misja ma karygodny błąd jak w misji 4 Tpr! Wróg brązowy nie może atakowac naszych jednostek, wy tez tak macie,czy to tylko u mnie?
Miałem też tak samo jak Miko,tylko że przyszli z lewej strony skał złota i przez rzekę, i mnie rozwalili, po ok 1 h gry, troche za wczesnie, zwłaszcza,że drwna nie ma się, bo drzew nie ma...
Miałem też tak samo jak Miko,tylko że przyszli z lewej strony skał złota i przez rzekę, i mnie rozwalili, po ok 1 h gry, troche za wczesnie, zwłaszcza,że drwna nie ma się, bo drzew nie ma...
-
miecznik12
- Użytkownik Forum
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
AaaaKnajkoFan pisze:Ta misja ma karygodny błąd jak w misji 4 Tpr! Wróg brązowy nie może atakowac naszych jednostek, wy tez tak macie,czy to tylko u mnie?
Khelbenie, misja, w której jesteś różowym graczem jest w tym temacie.
Misje, w których jesteś wrogiem, nie zostały udostępnione przez twórcę.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Trudno, żebym tu nie trafiłlucbach pisze: Khelbenie, misja, w której jesteś różowym graczem jest w tym temacie.
Btw. Nie podoba mi się w tej misji to, że słabszy komputer ma z nami sojusz, a my natomiast możemy tłuc go do woli.