WWK - Misje

Miejsce dla tematów o misjach, które z różnych powodów nie są już dostępne do pobrania.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Kamyk
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kamyk »

LukY pisze:Dalej to samo :zraniony: Chyba muszę przeinstalować KaM bo zauważyłem że wszystkie jednostki i układ budynków jest podobny jak w 1 misji kampanii Dark Lorda w którą ostatnio grałem. :(

Zrobię reinstalke i dam edita :)

PS. Przepraszam za spam :)
A włączasz TSK czy TPR? Trzeba włączyć kampanie TSK(w TPR+TSK)
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Lucbachu, czas miałem 3:08. Sądze, że całkiem przyzwoity :wink:
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Mój 2:23, właśnie skończyłem :wink: .

Chłopaki, co cztery głowy, to nie jedna - misja super! Przemyślana, fajny teren (celowo tak pokiereszowany, żeby trudno było zbudować zwartą wioskę?), no i AI przeciwnika na dobrym poziomie. Mówię tak, bo miałem następującą sytuację: uderzyłem na niebieskich na wschodzie wszystkimi wojskami, ale wysypało ich się trochę tak, że musiałem uciekać. Żeby nie zaciągnąć ich do mojej wioski, uciekałem wgłąb skał na wschodzie, przy wodzie, w szczeliny. Ale oni poszli mi na wioskę :smiesne: . I wybili 99% pomocników. Potem zostawili wszystko, więc odpłaciłem im pięknym za nadobne, a nowych pomocników wyszkoliłem w szkołach, które miały zapas złota. Naprawdę fajne AI, przeciwnik postawił wysoką poprzeczkę.

Misja niestandardowa, miała w sobie to "coś" :D ! Gratulacje dla wszystkich Twórców!

@LukY: nie ma znaczenia jakie misje masz zainstalowane przedtem - i tak nadpisujesz całkowicie pliki. Zastąp je dokładnie tak, jak napisali chłopaki kilka postów wcześniej. Masz typowe objawy nadpisania złych plików.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
LukY
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: LukY »

Już wszystko dobrze jest :)
Nie zwracajcie już sobie mną głowy :lol:
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: The Dark Lord »

Hey! I've played this mission (not yet completed), and I enjoyed it! I had only some trouble with my woodcutters...

Hej! Zagrałem w tę misję (jeszcze jej nie ukończyłem), ale podoba mi się! Mam tylko kłopoty z moimi drwalami...

Obrazek

The woodcutter in the red circle does nothing: he only leaves his house, and then immediately returns, just like people who are hungry. I think that's because he wants to cut the tree in the black circle, but can't get there.

Drwal obwiedziony czerwonym kółkiem nic nie robi: wychodzi ze swojej chaty, a potem nagle wraca, zupełnie tak, jak osadnicy, którzy są głodni. Myślę, że dzieje się tak dlatego, że chce ściąć drzewo w czarnym kółku, ale po prostu nie może się tam dostać.

The woodcutter in the blue circle went to the place in the purple circle. Before I made the screenshot, there was a tree at that place. I'm sure he wanted to cut it, but he was just standing there, doing nothing. When I looked later, the tree was disappeared... but the woodcutter too! :P
And if you click on the woodcutter's house, it says it is still occupied... :shock:

Drwal obwiedziony niebieskim kółkiem poszedł w miejsce oznaczone purpurowym kółkiem. Przed tym, jak zrobiłem screena, było tam drzewo. Jestem pewien, że chciał je ściąć, ale stanął tam jak wryty. Kiedy później spojrzałem w to miejsce, drzewo zniknęło... i drwal też! :P Kiedy kliknąłem na leśniczówkę, zobaczyłem, że jest wciąż zajmowana przez drwala :shock:

However, it's a nice mission. :)
Gratulacje! :D

Mimo wszystko to fajna misja :).
Gratulacje! :D

The Dark Lord.
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

The Dark Lord pisze:The woodcutter in the red circle does nothing: he only leaves his house, and then immediately returns, just like people who are hungry. I think that's because he wants to cut the tree in the black circle, but can't get there.
I don't like that kind of terrain - it's nice, but not useful. And we have some troubles with this!

Dlatego nie lubię tego rodzaju terenu - jest ładny, ale nieużyteczny. I mamy przez to kłopoty!

The Dark Lord pisze:I'm sure he wanted to cut it, but he was just standing there, doing nothing. When I looked later, the tree was disappeared... but the woodcutter too! :P
Hahahahah :smiesne: ! What a mistery! Very funny :D!

Hahahahah :smiesne: ! Cóż za zagadka! Śmieszne to :D!

Nice Polish pleasant note :)!
Ostatnio zmieniony 26 gru 2007, 13:44 przez lucbach, łącznie zmieniany 1 raz.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

lucbach pisze:I don't like that kind of terrain - it's nice, but not useful. And we have some troubles with this!
Oh, I don't mind, as long as there aren't to many of these mountains.
I'm having more trouble with some tiny puny mushrooms. :x
(and flowers as well)

Obrazek
Awatar użytkownika
LukY
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: LukY »

Yea, I had this problem too.
That "death zones" are very nervy :glupek:

Sorry for my bad english :szczerzy:
At the end of the world
Or the last thing I see
You are never coming home
Never coming home
Awatar użytkownika
The Dark Lord
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Bad English? Where? :niedowiarek:
Awatar użytkownika
Dexor
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dexor »

I also have a problem with such a land. Woodcutters are simply mad and it is irritating me very much.
Też mam problemy z takim terenem. Drwale po prostu wariują i to mnie denerwuje bardzo.

@Yoda you wrot good.
@Yoda dobrze napisałeś
Odpowiedz