Trzeci etap: krzyżówka i nieco francuskiego (4.12.2007)
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
http://youtube.com/watch?v=ng4-nYf9Irc coś dla ciebie KhelbenieMówiłem już, że nie lubię Firefoxa?
Dziwne, że lucbach się nie wypowiada...Myślę, że przewidział taką sytuację i zrobił dodatkowe zagadki... Więc StRaNgE.pl nie przejmuj się! Każdemu się zdarza pomyłka.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
W związku z zaistniałą sytuacją, którą wywołał użytkownik Strange.pl (podanie odpowiedzi przy pomocy screena), ogłaszam co następuje:
Etap 3. konkursu jest nadal ważny i każdy, kto chce, może nadsyłać odpowiedzi. Post z odpowiedzią, napisany przez wspomnianego użytkownika został zmoderowany (usunięto podpowiedź).
Uzasadnienie: po pierwsze uznałem, że Strange.pl nie zrobił tego umyślnie, bo zamazał trzy z czterech miejsc, gdzie była odpowiedź. Domyślam się, że po prostu nie zauważył zakładki, co oczywiście całkowicie go nie usprawiedliwia. Anulowanie tego etapu byłoby przede wszystkim krzywdzące dla Zwycięzcy tego etapu, którym nie jest ww. Użytkownik.
Sądzę, że powyższe uzasadnienia są wystarczające, by nie unieważniać etapu 3. Przykro mi, że stało się, jak się stało, ale już tego nie odwrócimy. Jeśli oczywiście ktoś w przyszłości poda odpowiedź publicznie, zostanie zbanowany, a jego udział w konkursie się zakończy.
Czekam na Wasze opinie.
Etap 3. konkursu jest nadal ważny i każdy, kto chce, może nadsyłać odpowiedzi. Post z odpowiedzią, napisany przez wspomnianego użytkownika został zmoderowany (usunięto podpowiedź).
Uzasadnienie: po pierwsze uznałem, że Strange.pl nie zrobił tego umyślnie, bo zamazał trzy z czterech miejsc, gdzie była odpowiedź. Domyślam się, że po prostu nie zauważył zakładki, co oczywiście całkowicie go nie usprawiedliwia. Anulowanie tego etapu byłoby przede wszystkim krzywdzące dla Zwycięzcy tego etapu, którym nie jest ww. Użytkownik.
Sądzę, że powyższe uzasadnienia są wystarczające, by nie unieważniać etapu 3. Przykro mi, że stało się, jak się stało, ale już tego nie odwrócimy. Jeśli oczywiście ktoś w przyszłości poda odpowiedź publicznie, zostanie zbanowany, a jego udział w konkursie się zakończy.
Czekam na Wasze opinie.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
Tak, Strange.pl nie jest zwycięzcą zagadki (ww. = wyżej wymieniony). Ktoś go uprzedził, szczegóły wkrótce.
Myślę, że więcej szkody bym jednak narobił, gdybym anulował etap. Szczególnie dotknęłoby to zwycięzcę. Jest pewna wada kontynuacji, ale to - moim zdaniem - mniejsze zło. Piszcie, jeśli macie zastrzeżenia (lub nie).
Myślę, że więcej szkody bym jednak narobił, gdybym anulował etap. Szczególnie dotknęłoby to zwycięzcę. Jest pewna wada kontynuacji, ale to - moim zdaniem - mniejsze zło. Piszcie, jeśli macie zastrzeżenia (lub nie).
lucbach,
Dobrze Lucbach zrobiłeś. Najbardziej się cieszę z tego kto poda odpowiedź = ban.
To jednak Strange.pl nie jest zwycięzcą, ale tak sobie myślałem, bo już długo czekaliśmy jak da screena, a już pewnie wiem kto.
Zastanawiam się co by pasowało do tego trzeciego, bo co wymyślam to nic nie pasuje, już te dwa na pewno dobrze zgadłem, ale ten rysunek "c".
//Przyglądam się "zwycięzcom", gdy nie stałem się "zwycięzcą".
//Khelben
Już wszystko działa, dzięki Lucbach!
To jednak Strange.pl nie jest zwycięzcą, ale tak sobie myślałem, bo już długo czekaliśmy jak da screena, a już pewnie wiem kto.
Zastanawiam się co by pasowało do tego trzeciego, bo co wymyślam to nic nie pasuje, już te dwa na pewno dobrze zgadłem, ale ten rysunek "c".
//Przyglądam się "zwycięzcom", gdy nie stałem się "zwycięzcą".
//Khelben
Już wszystko działa, dzięki Lucbach!
Ostatnio zmieniony 07 gru 2007, 18:56 przez robi29, łącznie zmieniany 2 razy.
Kto wygrał :)
Ja wiem kto wygrał albo JS albo TZ (to są inicjały zwycięzcy). Dobra decyzja Lucbachu. Powiedz mi tylko czy JS czy TZ, bo nie wiem czy sam sie mam cieszyc czy gratulowac koledze