Hmm, mi tam wszystko jedno jakie to by były góry. Na południu przy rzece prosiłem o jakąś skarpę, a tu góry widzę tylko. Mapka również biedna trochę się wydaje - żadnych dróg i innych tego typu bajerów. Krzysiek_000 drogę zrobił wypasioną. I na północy też tak biednie jest trochę... u siebie to sobie nabazgrałem, mając nadzieję iż Wy zrobicie to znacznie fajniej. Przecież nasza baza powinna wyglądać naprawdę ciekawie, a tu jakieś dziwne to jest. Chciałem tylko zaznaczyć na swoim rysunku, żebyśmy byli otoczeni górami... ach, a gdzie są te pola uprawne przed nieco sztucznie wyglądającą groblą?
Zastanawia mnie jedna rzecz... Khelben podał Wam projekt mapy, a Wy nadal robicie takie jakie wam się żywnie podobają - zupełnie nie zgadzają się z jego wizją (jak i moją, gdy ja wam przedstawiłem wcześniej mój pomysł i robiliście do niego mapki)... Dziwne, nieprawdaż ?
Ooo, widzę że tworzycie już mapy według opisu, najpierw dokładnie je zróbcie, bo można to zrobić pięknie, ale to zależy od was. Ja na starcie zgłaszam się do pisania skryptów, może ktoś mi pomoże ??
P.S Wystawiajcie jakieś bardziej dopracowane mapy !