Oficjalny Wrześniowy Konkurs 2007

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Co do formy konkursu to już zdecydowałem, ale oczywiście do momentu startu pozostanie to tajemnicą. Przewiduję też nieco więcej nagród, ale nie mogę nic obiecać. Będę się starał.

Już teraz zachęcam wszystkich do udziału w konkursie!
lucbach,
administrator knights.sztab.com
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: lucbach »

Oficjalnie informuję, że mam już nagrody na wrześniowy konkurs. Jest ich pięć. Dwie ufundował sztab.com, resztę knights.sztab.com. Do czasu rozpoczęcia konkursu nie zdradzę jednak jakie to nagrody.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Post autor: Wubek »

Ohoho, fajnie Lucbachu.

Tylko mam nadzieję, że ogłosisz konkurs dużymi literami u góry strony...żeby nie trzeba było za długo szukać :szczerzy:
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Oj panie adminie, spiesz się, bo wrzesień Cię złapie podczas projektowania konkursu. Mam nadzieję, że pamiętasz iż musisz się wyrobić do września, forumowicze czekają i slangują: "Lucbach! Lucbach!". To może być już naszą tradycją, że wszystkie konkursy w przyszłości będą się zaczynać we wrześniu. Ustawimy tedy wokół placy liczne gospody i będziemy zadanie przez Ciebie konkursowe pytania/zadania rozwiązywać, zagryzajac co chwila smaczne kiełbaski.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

I kto tu się zajmuje dyrdymałami? Ma być konkurs, będzie, niczego nie trzeba pospieszać ;)
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Ależ trzeba, trzeba. Bo jak się zacznie nie wyrabiać to (gdy to już pan Giertych nie czuwa) zbierzemy się przed jego chatą i wystrzelimy kozi zadek w jego okno z katapulty. Przeprowadzimy taki mały szturm, mający na celu zmobilizowanie go do pracy, bo chyba ociąga się podobnie jak ja :lol: .
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Post autor: Michailoff »

Ech, mam nadzieję, że nagrody w tym roku będą lepsze, niż w zeszłym roku... Szkoda, ze nie będzie ich więcej, jak tylko 5 (tyle było w zeszłym roku)...
Crimson (king) Michailoff
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Liczę na to, że powiadomienie o konkursie znajdzie się już na nowej stronie... jakiś czas po tym, jak obwącham jej nowe kolorki :). Oczywiście mam i nadzieję, że link do konkursu nie będzie, jak to było w zeszłym roku - czerwonym, migającym neonem.
Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum

Post autor: Duch »

Nie, w tym roku będzie niebieski :lol:
Obrazek
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Lucbachu, mamy październik już, a Ty nam tutaj zwlekasz z konkursidłem. Lud się niecierpliwi, lada chwila rozniesie trybuny... Mógłbyś nieco przyspieszyć? ;) Mówisz, że masz nagrody.. fajnie, ale czy masz już zadania, jakie będziemy musieli wykonać? Liczę na to, że nie spotka nas konkurs podobny do zeszłorocznego, a że wymyśliłeś tym razem coś fajowego.

Zedytowano" Panie L. "za kilka dni", nie oznacza "za tydzień". Ze stroną się spóźniałeś, to samo robisz z konkursidłem.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.