Khelos pisze:Jak idą, Jokerze, prace? Korzystaj z w miarę wolnego czasu forumowiczów. Jeśli utworzysz kampanię na równi ciekawą z naszym aktualnym gwiazdorem, pewnie i po wybrane misje osobiście sięgnę. Wszystkie informacje o upodobaniach w kwestiach fałdowania terenu były poruszane na forum. Ktoś, kto zabiera się już za trzeci projekt z rzędu nie powinien mieć szczególnych trudności.
Ci dam gwiazdora
@Joker
Co z kolejnymi misjami? Palce mnie już swędzą, fajnie by było zagrać w coś Twojego...
Będzie będzie, misja niedługo... Mapka trochę duża dlatego tak długo idzie...
I zdaje mi się, że nikt jeszcze takiego czegoś nie próbował zrobić, dlatego tyle to trwa. Ale bądźcie cierpliwi bo misja będzie tego warta. Mam nadzieję
Każdy lubi innowacje. Zwłaszcza te zaskakujące. Alanbach wytwarzał niesamowite rzeczy z obiektów terenu. Mankamentem tych cieszących oko pomysłów była ich nieużyteczność. Można technicznie podejść do czegoś oryginalnego, jak zaprezentował chociażby Mroczny Pan, tworząc szachownicę dla pionków-żołnierzy. Zamykając żołnierzy na małym terenie, na którym uzyskują konkretne zadania do wykonania, dajesz upust swojej wyobraźni, która zwróci się rychło w odzewie graczy.
Planuję zrobić około 10 niezłych misji, z małym dodatkiem.
A co do 2, to będzie ona prawdopodobnie gotowa jak przyjadę.
Wyjeżdżam nad morze, więc mnie przez chwile nie będzie, misje wydam (jeśli zdążę ) 21 śerpnia.
Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia!
Ekhem... jest 21 października, więc, kolego, mógłbyś wstawić już misję 2, czy jeszcze nad nią pracujesz?
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
Przepraszam, ale to nie jest temat o końcu świata...
A co do tematu patrz. shoutbox.
Ale, tak zacznę na nowo niedługo trochę z większą chęcią.
Na pewno szybciej będzie niż miesiące