Lista dobrych graczy i noobów
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Lionheart (Polak) - uznał, że zablokowanie mi 2 kopalni żelaza to całkiem dobry pomysł. Parę minut później, gdy zbudowałem wieżę (on rozbudowywał się w moim kierunku, działa się tam całkiem fajna bitwa na wieże... nie żebym to lubił ale nie było wyboru) postanowił mi zablokować drogę do niej (chciał zdążyć zbudować swoje wieże w tym samym miejscu) żeby nie donosili mi kamienia. Oczywiście się nie przyznał, ale obiecałem przeciwnikom że sprawdzę po grze w powtórce który to. Powtórkę mogę wrzucić jeśli ktoś zechce.
-
The Viking
- Administrator Forum

Tjaa. Tak czysto z ciekawości, grałem może ostatnio?
Jeśli w ciągu ostatniego tygodnia ktokolwiek mnie widział, to proszę o napisanie tutaj albo na PW. Osobiście sobie nie przypominam. Z uwagi na słabego neta w moim obecnym miejscu zamieszkania, nie gram od tamtego czasu w ogóle. Puki co nie miałem jeszcze żadnych symptomów, ale warto chyba sprawdzić
Jakby co, przez najbliższe pare miesięcy też nie bede grał, więc jeśli ewentualnie jakiś TV wbije wam na serwa, wiecie co robić. Przy okazji, widziałem niedawno bardzo konstruktywną rozmowę między dwoma browaarami, chyba wiadomo na jaki temat
co skłoniło mnie do napisania tego posta.
Wiking,
administrator forum knights.sztab.com
administrator forum knights.sztab.com
Nob - rakieta1000 - polak
Jeszcze z takim nobem to nie grałem, nie da mu się wytłumaczyć co i jak ma robić, mądrzy się i zawsze mówi że wie co robi. Po 60 minutach miał może z 10 łuków i oczywiście zero wież. Jego stwierdzenie że 2 kamieniołomy i 3 leśniczówki w zupełności wystarczą w grze sieciowej tak więc odradzam granie z tym kolesiem to jest jakiś dzieciak.
Jeszcze z takim nobem to nie grałem, nie da mu się wytłumaczyć co i jak ma robić, mądrzy się i zawsze mówi że wie co robi. Po 60 minutach miał może z 10 łuków i oczywiście zero wież. Jego stwierdzenie że 2 kamieniołomy i 3 leśniczówki w zupełności wystarczą w grze sieciowej tak więc odradzam granie z tym kolesiem to jest jakiś dzieciak.
- Rivendell Git
- Użytkownik Forum
Nie ma żadnych warunków, po prostu musisz dobrze grać i pokazać to innymRivendell Git pisze:Witam wszystkich. Chciałbym zapytać jakie warunki trzeba spełnić, aby dopisać się do listy dobrych graczy? Ktoś organizuje jakieś sparingi?
A co do tematu:
Uważajcie na gracza "zwerg" - Niemiec. Mimo próśb robił drogi na moim polu, przez co musiałem wyjść z gry. Szczególny przypadek noobstwa. Niestety pozostali gracze nie reagowali na to, co robi. Ba, nawet było im wesoło i do śmiechu (It's me oraz Potargany - Polacy).
Ostrzegam przed takimi typami.
- ChrisEggII
- Użytkownik Forum