Link do obrazka nie działa. Tak ogólnie, to lepiej użyć "" (jeśli miałeś z tym problem, to spróbuj na opcji "ZOOM" kliknąć PPM na obrazek i "kopiuj adres obrazka").
Tak poza tym, to możesz w temacie ze swoją kampanią to wkleić, oraz zmienić jego nazwę na "[nowe misje single i multiplayer] Lancetnik". Ja tak zrobię, jeśli będę miał ochotę zrobić kampanię.
Dzięki za informację z tym obrazkiem. Pierwszy raz publikuję obraz w internecie, więc kłopot musi się znaleźć.
Temat ten będzie oddzielnie, gdyż potem będzie bałagan.
Zdjęcie już działa.
Elenorsar pisze:Jak już widzę po samym zdjęciu zrobiłeś MEGA FAIL. Otóż kamienia na dole nie można kopać, bo kamień kopie się tylko od dołu.
Zgadzam się, jeśli z tego kamienia mieli korzystać jacyś gracze, to zwaliłeś. Ale tak poza tym, to całkiem niezłą mapę zrobiłeś, trochę jeszcze nad nią popracuj i będzie świetna
I jeszcze jedno - popraw węgiel, wyłącz auto decorate, gdy tworzysz węgiel na mapie. To jest częsty błąd
- oczywiście błąd z kamieniem
- wszystkie góry wyglądają tak samo (monotonia)
- kanciasty wygląd gór (chodzi mi o wierzchołki)
- woda nie płynie w jednym kierunku
- co to są za mury, np. na dole przed mostem?? - brzydko to wygląda
- węgiel też nie wygląda za dobrze
Joker pisze:Wojsko na początek to ma być zaleta? ...
A co wada ?
Wojsko na początek to wada, bo przed końcem czasu pokoju nie można nim ruszać, więc robi korki. Lepiej dać do spichrza tyle itemków, ile odpowiadałoby kosztowi tych jednostek.
Piko chociaż wiesz gdzie stacjonują ci żołnierze? Wnioskuję, że nie. Armia początkowa jest tutaj niepotrzebna, ale również nie wadzi. Dla mnie to ani zaleta ani wada.