[Doniesienia medialne 25.06.2009] Michael Jackson odszedł.
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
[Doniesienia medialne 25.06.2009] Michael Jackson odszedł.
Jest to kolejny numer z serii forumowych Doniesień medialnych i pierwszy założony przeze mnie... Szkoda tylko, że jego temat nie należy do najradośniejszych.
Jeden z największych legend światowych w muzyce, król popu, Michael Jackson, odszedł z tego świata po zawale serca, jakiego doznał w swoim apartamencie. Mimo szybko udzielonej pomocy, gwiazdora nie udało się uratować. Miał pięćdziesiąt lat. Wieść to smutna, albowiem muzyka pop bez niego, jest niczym stado brnących przed siebie ślepo mustangów, bez przewodnika tudzież szyk nut nie ułożonych na pięciolinii.
Łączymy się w bólu po stracie wybitnego muzyka.
Jeden z największych legend światowych w muzyce, król popu, Michael Jackson, odszedł z tego świata po zawale serca, jakiego doznał w swoim apartamencie. Mimo szybko udzielonej pomocy, gwiazdora nie udało się uratować. Miał pięćdziesiąt lat. Wieść to smutna, albowiem muzyka pop bez niego, jest niczym stado brnących przed siebie ślepo mustangów, bez przewodnika tudzież szyk nut nie ułożonych na pięciolinii.
Łączymy się w bólu po stracie wybitnego muzyka.
- @Merchant@
- Użytkownik Forum
Ja bardziej oddaję hołd, niż wyrażam ubolewanie nad stratą, bo ja nie udaję, że moje życie się jakoś zmieniło. Wielki muzyk, szacunek dla jego dokonań, jeden z największych w historii. Myślę, że dzień dzisiejszy jest tak naprawdę jego triumfem, bo taka reakcja całego świata na jego śmierć tylko stanowi o jego wielkości za życia.

kris992 -> Jared