Na naszej stronie znajduje się dział "Kampania The Peasants Rebellion". Umieszczone są tam solucje dla poszczególnych misji tej kampanii. Wiele misji nie zostało jednak dotąd opisanych. Są to:
misja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ,8, 9, 10, 11, 12, 13
Wszystkich chętnych proszę o przesyłanie swoich opisów dotyczących przejścia danych misji na adres webmaster@knights.sztab.com.
Nic nie stoi na przeszkodzie, by napisać kolejny opis do już zamieszczonego.
Bardzo ucieszyłem się, że pojawił się odzew na mój apel o opisywanie misji kampanii TSK. Wszyscy pisali, że TPR jest prostsza i w ogóle... a do tej pory nikt nie napisał żadnego opisu do niej! Zachęcam gorąco! Proszę, kto może opisać swoją solucję?
Ja się zgłaszam
Oczywiście, wpierw - czyli 1 grudnia bedziecie mogli cieszyć oczy opisami wszystkich misji do TSK (no... oprócz 20), oczywiście jak zostaną tam szybko zamieszczone...
Jak się z nimi uporam, pojedyńczo będę opisywać The Peasant Rebellion
Proszę jednak o screeny i sprawdzony, zredagowany tekst. Dostałem już teksty, które nie dość, że były niesprawdzone (miały mnóstwo błędów), to jeszcze nie opisywały przejścia misji, a jakieś swoje refleksje. Nie o to chodzi...
Ja zabrałem się za pisanie opisów! Przesłałem już 1 i 2 misję. Na razie jeszcze chce mi się grać, ale pewnie nie pociągnę długo. Pewnie tak do 4-5 misji