Moja propozycja==> edytor!!!!!!!!!!
Knights and Merchants 3: The Warriors Shadow
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- FootFighter
- Użytkownik Forum
terraz troche pomyslalem i mysle ze to jest jakis totalny walek
Po drugie nazwa jest taka: "Codemasters"
Po pierwsze nie ma czegos takiego jak zarzad K&M.alonso pisze:Nasza Gwardia GamesCorporation GSK dostała zgode od zarządu KaM nad kolejną częścią gry.GC GSK jest to firma Fanów tej gry głównym jej producentem będzie Codemansters zapraszam jeśli macie jakieś propozycje i chcecie należeć do elity kam piszcie moje gg:8582019 każda propozycja będzie rozważana.
Pierwsze screeny nowej gry umieszcze dopiero za miesiąc.
Po drugie nazwa jest taka: "Codemasters"
po tym "xD" wnioskuje ze masz nascie lat i piszesz w tym momencie bajki.alonso pisze:Ok spoko zajrze.
Pierwsze co zostanie poprawione w grze to system Graficzny i Animacje postaci.
Drugie to Sytem Walk będzie ulepszony w nowe kombinacje
Trzecie to ulepszony system filmów
Czwarte w końcu będą działać Serwery !!!!! to jest najlepsze xD
Banned User
Zobaczymy screeny,info to uwierzymy drogi alonso,bo to jest nie możliwe ze niemiecka czy tam angielska firma kazała tobie akurat popytać się innych ludzi o jakies propozycje.Dlaczego nie poprosili kogoś np z Hiszpanii czy Włoch a nawet z Anglii?Na początku wierzyłem w to,ale już nie wierzę.Uwieżę gdy zobaczę dowody czyli screeny,info.
Ależ się napaliliście na tego KaM 3. Jeszcze praktycznie nic nie wiecie o tej grze a już zaczynają się pomysły: a może most zwodzony, a może herbatka. Trochę to brzmi jak prośby małych dzieci. Z resztą nie sądzę żeby ktoś rozpatrywał wasze dziwne propozycje. A nawet jeśli to mam nadzieję, że nikt ich nie weźmie pod uwagę, bo są strasznie denne (przynajmniej według mnie). To ma być KaM 3 a nie Age of Empires czy jakaś inna strategia tego typu.
-
lucbach
- Administrator Forum

- Kontakt:
HęKhelben pisze:Hahaha!![]()
Setman wymienił swoją uwagę i od razu wszyscy zaczynają po koleji wątpić. Nie no, świetne!
Nie, nie - KaM TPR jest częścią drugą gry, która zawiera w sobie również dodatek. Zatem nie farmazonić tutaj, że nie wyszła dwójka...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com