Zauważyłem, że ostatnio atmosfera gęstnieje na forum na tyle, że, wino da się kroić plastrami. Niektórzy chyba przesadzili.
Może skończmy? Za chwilę nie będzie z kim gadać na forum. Trochę Khel i przesadza, może i nie ogarnia czegoś tam, ale... litości... nie wyzywajcie się od pedałów. Akurat Kheli jest w miarę nieszkodliwym tęczowym lewicowcem.
Dojdzie jeszcze do tego, że Lucbach w akcie desperacji usunie te forum, bądź zamknie na dłuższy czas. Serio, zrobiło się ostatnio bardzo nieprzyjemnie.
Sir Feliks pisze:Zauważyłem, że ostatnio atmosfera gęstnieje na forum na tyle, że, wino da się kroić plastrami. Niektórzy chyba przesadzili.
Może skończmy? Za chwilę nie będzie z kim gadać na forum. Trochę Khel i przesadza, może i nie ogarnia czegoś tam, ale... litości... nie wyzywajcie się od pedałów. Akurat Kheli jest w miarę nieszkodliwym tęczowym lewicowcem.
Czytałeś ze zrozumieniem tego 'shoutbox'a" ? Wyzwał mnie od "podludzi".
Tolerowałem go, ale przesadza. Pederasta - to nie pedał.Samo 'Pedał' było reakcją na 'podludzi'.
Jeżeli dom jest pewną sytuacją, to oglądając go z różnych stron wyglądałby inaczej.
Bo_co pisze:Czytałeś ze zrozumieniem tego 'shoutbox'a" ? Wyzwał mnie od "podludzi".
Podczłowiek ze względu na twoje teksty o ruchaniu kóz, które akurat z człowieczeństwem nie mają niczego wspólnego. Poszukaj sobie innej społeczności, gdzie ludzkie uczucia stają na równi z kopulowaniem ze zwierzętami.
Kuba miał rację. Mówił, że powstanie jutro temat i powstał.