Czy dostajesz newsletter po tym, jak się do niego zapisałeś?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
- Administrator Forum
- Kontakt:
Czy dostajesz newsletter po tym, jak się do niego zapisałeś?
Wczoraj otrzymałem sygnały od niektórych użytkowników, że newsletter knights.sztab.com, który dostawali do tej pory na swoją skrzynkę pocztową, przestał do nich dochodzić.
Na własne potrzeby mamy konto kontrolne, na które dochodzą wszystkie numery newslettera - stąd moje zdziwienie faktem, że do niektórych z Was nasze informacje nie dochodzą.
Po pobieżnym badaniu problemu widzę, że nie gra żadnej roli kolejność, w której zapisaliście się do newslettera. Moje podejrzenia (poza jakąś awarią naszego systemu) idą więc w stronę serwisów, w których macie konta. W związku z tym mam gorącą prośbę: proszę wszystkich o informację, czy otrzymali ostatni numer newslettera o temacie: "ZuXXeZ odpowiada Fanom!", wysłanego w czwartek (23.07.2009) późnym wieczorem. Dołączcie też informację w jakim serwisie macie konto pocztowe, na które dochodzi (lub nie dochodzi) newsletter.
Z góry wszystkim dziękuję.
Na własne potrzeby mamy konto kontrolne, na które dochodzą wszystkie numery newslettera - stąd moje zdziwienie faktem, że do niektórych z Was nasze informacje nie dochodzą.
Po pobieżnym badaniu problemu widzę, że nie gra żadnej roli kolejność, w której zapisaliście się do newslettera. Moje podejrzenia (poza jakąś awarią naszego systemu) idą więc w stronę serwisów, w których macie konta. W związku z tym mam gorącą prośbę: proszę wszystkich o informację, czy otrzymali ostatni numer newslettera o temacie: "ZuXXeZ odpowiada Fanom!", wysłanego w czwartek (23.07.2009) późnym wieczorem. Dołączcie też informację w jakim serwisie macie konto pocztowe, na które dochodzi (lub nie dochodzi) newsletter.
Z góry wszystkim dziękuję.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
administrator knights.sztab.com
Ostatni doszedł bodajże w godzinach rannych, w piątek. Co najmniej (jeśli nie więcej) dwie poprzednie nie doszły. Wiesz, gdzie mam maila. Czasem wynikają dziwne rzeczy z różnymi wiadomościami do mnie, ale aktualności ze strony dochodziły niegdyś zawsze na czas, nawet nie godzinę od opublikowania tekstu na stronie.
- Franek_2005
- Użytkownik Forum
@offtop:

www.knights.sztab.com a nie www.knights.sztab.plFranek_2005 pisze:(...) knights.sztab.pl (...)

Pozdrawiam, tora1996.
- Don Salvador
- Użytkownik Forum
U mnie identykoFranek_2005 pisze:Ja dostałem tą wiadomość w czwartek (23.07), o 22:37. Mam pocztę na gmail.com i o dziwo wiadomość trafiła do SPAMu. To niestety już nie pierwsza wiadomość z newslettera, która trafia do SPAMu. Ponadto już kilka wiadomości z knights.sztab.pl jest od nieznanego nadawcy.

- Don Salvador
- Użytkownik Forum