Spam-boty
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum
Tak.Khelben pisze:czy ja mówiłem o usuwaniu "użytkowników"?
Przeczytaj to co napisałeś:
Czy posty same się rejestrują? Nie. Więc nie wciskaj kitu.Khelben pisze:pomoga zamiatać nowo zarejestrowane śmieci
Wiem, że chciałeś się podlizać Lucbachowi
Wrzuć na luz. Na wszystko przyjdzie czas. Na moderację też
- Michailoff
- Moderator
Lucbach i spam-boty
A teraz telenowela "Lucbach i spam-boty", odcinek 3
"Troll"
Tu na forum siedzi pewien troll. Nazywa się dawid123. Napisał 4 posty w których prosił o link do SR2. Za moje ostre zachowanie przeprzaszam, ale wolę zachowywać prawo. Właśnie dlatego panie adminie mam 2 sprawy:
1. napisałem do pana admina list (PW - prywatna wiadomość)
2. radziłbym wystawienie ostrzeżenia tj. wprowadzenie mechanizmu ostrzeżeń (np. taki jak na przykład na www.grakodlyoko.fora.pl) gdzie po dziesiątce, albo piątce, albo trójce, albo po dwudziestce itd. byłby ban okresowy, albo trwały. Lub zgarnąć go od razu (sugestią jest tu system ostrzeżeń).
P.S. Tą wyżej wymienioną stronę podałem jako przykład.
P.S.S. Jeżeli byłbyś lucbach zainteresowany to mogę ci podać pełną wersję tego niestworzonego rozdziału "kodeksu karnego" tej strony (mowa o systemie ostrzeżeń[tj. kary i inne]
)
"Troll"
Tu na forum siedzi pewien troll. Nazywa się dawid123. Napisał 4 posty w których prosił o link do SR2. Za moje ostre zachowanie przeprzaszam, ale wolę zachowywać prawo. Właśnie dlatego panie adminie mam 2 sprawy:
1. napisałem do pana admina list (PW - prywatna wiadomość)
2. radziłbym wystawienie ostrzeżenia tj. wprowadzenie mechanizmu ostrzeżeń (np. taki jak na przykład na www.grakodlyoko.fora.pl) gdzie po dziesiątce, albo piątce, albo trójce, albo po dwudziestce itd. byłby ban okresowy, albo trwały. Lub zgarnąć go od razu (sugestią jest tu system ostrzeżeń).
P.S. Tą wyżej wymienioną stronę podałem jako przykład.
P.S.S. Jeżeli byłbyś lucbach zainteresowany to mogę ci podać pełną wersję tego niestworzonego rozdziału "kodeksu karnego" tej strony (mowa o systemie ostrzeżeń[tj. kary i inne]
-
Rafael_5000
- Użytkownik Forum