Osobiście wolałbym, żeby nie mówili nikomu, a do społeczności trafiali wyłącznie ci za potrzebą. Tylko oni się ostaną. Mniej ściąganych zewsząd, więcej prawdziwych, którzy chcieli i liczą się z tym.
Czytam to forum już od jakiegoś czasu, najwyższa pora chyba się przedstawić.
Imię: Marcin Miasto: Poznań Staż: Od 1998, pogrywałem do tej pory od czasu do czasu w TPR, ale i tak najbardziej lubię misje z TSK. Podniecam się remake'iem i zastanawiam, czy nie zacząć grać w multi, ale brak czasu, "złe" nawyki z singla etc. Ulubiona jednostka: ciężka jazda Strategia: uzbroić chociaż kilku pikinierów i kuszników przed pierwszym atakiem AI
woowek pisze:
Staż: Od 1998, pogrywałem do tej pory od czasu do czasu w TPR, ale i tak najbardziej lubię misje z TSK. Podniecam się remake'iem i zastanawiam, czy nie zacząć grać w multi, ale brak czasu, "złe" nawyki z singla etc.
Pokręciłeś coś w tym zdaniu ponieważ jeżeli mnie pamięć nie myli KaM TPR wyszedł dopiero w 2001 roku.
woowek pisze:
Staż: Od 1998, pogrywałem do tej pory od czasu do czasu w TPR, ale i tak najbardziej lubię misje z TSK. Podniecam się remake'iem i zastanawiam, czy nie zacząć grać w multi, ale brak czasu, "złe" nawyki z singla etc.
Pokręciłeś coś w tym zdaniu ponieważ jeżeli mnie pamięć nie myli KaM TPR wyszedł dopiero w 2001 roku.
A jednak myli, kam wyszedł 15 października 1998 roku.
Przy okazji
Witam wszystkich nowych użytkowników !
woowek pisze:
A to takie nieporozumienie, może czytelniej byłoby: "Staż: od 1998. Do tej pory...", to znaczy że w Kam (oczywiście TSK) gram od 98, a do dnia dzisiejszego w TSK
Witajcie, cześć i czołem! Możliwe, że niektórzy już mnie kojarzą. :-) Od niedawna pogrywam sobie na multiplayerze. Ogólnie gram w KaM z różnymi przerwami od 2002 roku. Teraz, do ponownego zagrania zachęciło mnie wyjście remake'u. Na forum zaglądam od dłuższego czasu, ale dopiero teraz poczułem chęć do zarejestrowania się, ponieważ niekoniecznie chcę być kimś przypadkowym w lobby, a czuję iż prędko z gry nie zrezygnuję. Pozdrawiam wszystkich. :-)
Imie: Arkadiusz
Miejscowość: Biała Podlaska
Ulubieona jednostka: Kusznik
Ulubiony kolor: Czarny/Zielony/Fioletowy
Recepta na zwycięstwo: Zależy od przeciwnika