Zabawa "X czy Y"?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Fizyka, bo to jest fizyka.
Z fizyki mam 4 na pierwszy semestr, a z chemii 5 więc już wiadomo. Nie lubię fizyki, ale coś tam umiem. Zawsze na fizyce u nas na lekcjach jest beka i nikt się nie uczy, więc dlatego jest dla mnie trudny ten przedmiot. Chemia jest bardzo prosta, przyjemna i dosyć szybko leci na niej czas i fajna nauczycielka, jeden się w niej zakochał (lol), ale to już inna bajka. Chyba każdy wie co to jest para wodna, jaki ma symbol pierwiastka Neon i na jaki kolor świeci. Teraz właśnie to mieliśmy i jeszcze o zanieczyszczeniu powietrza. Jest to proste i nie chce się chwalić, ale z tego dostałem 34/34 punkty i jedyny dostałem celujący (6).
Zdjęcia w formacie:
-.jpg
-.png
-.xcf
???
Z fizyki mam 4 na pierwszy semestr, a z chemii 5 więc już wiadomo. Nie lubię fizyki, ale coś tam umiem. Zawsze na fizyce u nas na lekcjach jest beka i nikt się nie uczy, więc dlatego jest dla mnie trudny ten przedmiot. Chemia jest bardzo prosta, przyjemna i dosyć szybko leci na niej czas i fajna nauczycielka, jeden się w niej zakochał (lol), ale to już inna bajka. Chyba każdy wie co to jest para wodna, jaki ma symbol pierwiastka Neon i na jaki kolor świeci. Teraz właśnie to mieliśmy i jeszcze o zanieczyszczeniu powietrza. Jest to proste i nie chce się chwalić, ale z tego dostałem 34/34 punkty i jedyny dostałem celujący (6).
Zdjęcia w formacie:
-.jpg
-.png
-.xcf
???
- Dexor
- Użytkownik Forum
- Kontakt:
-jpg, dlaczego? Można się domyślić, przecież jest to rozszerzenie najbardziej używane i najsławniejsze,
wszędzie można to rozszerzenie spotkać przy ładowaniu zdjęć z aparatu, skanera i innych.
-png - rzadko widuje to rozszerzenie, nie podoba mi się.
-xcf - istnieje w ogóle takie? Pierwsze na oczy widzę, dlatego nie wybieram.
-wav czy -mp3 czy mp8(
)?
P.S Ale żeś za spamował Cavie, lepiej proś o usunięcie tamtego posta, po za tym co za głupie pytanie, pomyśl jak chcesz coś napisać.
wszędzie można to rozszerzenie spotkać przy ładowaniu zdjęć z aparatu, skanera i innych.
-png - rzadko widuje to rozszerzenie, nie podoba mi się.
-xcf - istnieje w ogóle takie? Pierwsze na oczy widzę, dlatego nie wybieram.
-wav czy -mp3 czy mp8(
P.S Ale żeś za spamował Cavie, lepiej proś o usunięcie tamtego posta, po za tym co za głupie pytanie, pomyśl jak chcesz coś napisać.
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Ciężka jazda, pomyśl, skoro piszesz że nosisz przy sobie mp3 to czy jest takie urządzenie jak ''wav'' ?
tutaj chodzi i format dźwięku.
Poza tym nie pogrubiaj gdy już ktoś ma pogrubione
bo to obrzydliwie wygląda..
Odpowiedzałeś bez
sensu i nie na temat..
I taka jest prawda.
Wybieram odpowiedz mp3, ponieważ jest to 100x lepszy format który ma więcej 'efektów' i
po prostu lepiej brzmi niż 'wav' .
dom jednorodzinny czy mieszkanko w bloku?
ps: Cav napisał posta żeby se nabić +1
tutaj chodzi i format dźwięku.
Poza tym nie pogrubiaj gdy już ktoś ma pogrubione
bo to obrzydliwie wygląda..
sensu i nie na temat..
Wybieram odpowiedz mp3, ponieważ jest to 100x lepszy format który ma więcej 'efektów' i
po prostu lepiej brzmi niż 'wav' .
dom jednorodzinny czy mieszkanko w bloku?
ps: Cav napisał posta żeby se nabić +1
Ostatnio zmieniony 06 sty 2008, 16:16 przez krzychu26, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum