Ogame

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Gość

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gość »

Grałem w OGame i powiem że to jest super gra. :wink:
Awatar użytkownika
Łukasz17
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Łukasz17 »

Ja chyba skusze sie na to 50 uni ale pamiętajcie gram dopiero pierwszy raz.A i ostatnie pytanko mnie też przyjmiecie do sojuszu KaM?
sajdon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: sajdon »

mar244 pisze:Widzę ze nie macie pojęcia o tej grze

ja gram an uni 52 i jestem w top 900 czyli mam 100 000tys punktów.

jeśli macie jakieś pytania w sprawie gry to pytajcie chętnie wam pomogę

nie bać sie mnie nie gryzę :)
O lol :) a co ma bycie w top900 do ilości punktów? Bo napisałeś "jesem w top 900 czyli mam" to tak jakby jedno wynikało z drugiego :D

Sajdon
u31
sojusz: Honor Harrington
top12
2.400.000 pkt
6 zniszczonych moonow i 11 zniszczonych GŚ :)
juz nie gram, grałem półtora roku.

TheOneMan
u45
sojusz: _VA_
top60
1.800.000 pkt
gram od roku
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Sajdon
u31
top12
2.400.000 pkt

TheOneMan
u45
top60
1.800.000 pkt
gram od roku

Widać że na premium jedziesz cały czas bo za wacka byś nie miał tyle w półtora roku..

Łukasz17 to gamoń nie ziemski...
Ostatnio zmieniony 10 mar 2008, 14:29 przez krzychu26, łącznie zmieniany 21 razy.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
doman100
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: doman100 »

Gra jest ekstra!!! Grałem kiedyś ale zaczęli mnie farmić więć przestałem. Teraz znowu zaczynam. :)
Westess krutue szaleń
sajdon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

krzychu26 pisze:
Sajdon
u31
top12
2.400.000 pkt

TheOneMan
u45
top60
1.800.000 pkt
gram od roku

Widać że na premium jedziesz cały czas bo za wacka byś nie miał tyle w pół roku..
O LOL.
1) co to premium? chyba długo w tą grę nie grasz, bo w tej grze są dodatkowe opcje o nazwach "oficerowie" oraz "komandor" i nie korzystam z żadnej z nich, bo po co pieniądze marnować
2) gdzie masz tam "pół" roku?
3) znam tą grę na wylot, mam też dużo czasu i sporo latam - stawiam na eko i duże zyski, w tą grę trzeba umieć grać, nie liczy się tylko czas jaki ma się konto, bo w miesiąc potrafię na tym samym uni wyrobić tyle co ktoś inny w pół roku.
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

Sajdon
O LOL.
1) co to premium? chyba długo w tą grę nie grasz, bo w tej grze są dodatkowe opcje o nazwach "oficerowie" oraz "komandor" i nie korzystam z żadnej z nich, bo po co pieniądze marnować
2) gdzie masz tam "pół" roku?
3) znam tą grę na wylot, mam też dużo czasu i sporo latam - stawiam na eko i duże zyski, w tą grę trzeba umieć grać, nie liczy się tylko czas jaki ma się konto, bo w miesiąc potrafię na tym samym uni wyrobić tyle co ktoś inny w pół roku.
1. Musisz być zielony w tym jeśli nie wiesz co to znaczy premium w ogame więc lepiej nie zabieraj się nawet do tej gry..
2. Gdzie ja mam napisane "pół" roku, ślepaku.
3. Właśnie takimi tekstami "znam te grę na wylot", dalej już nie cytuje, bo narobie ci wstydu, robisz z siebie dziecko neo które zna sie tylko na Tibi. :glupek:
4. Co masz na myśli mówiąc "trzeba umieć grać" ? bo ja w tobie stratega niewidzę. :glupek:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Łukasz17
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Łukasz17 »

Czemu usunołeś tego posta czyż byś był chory na niedorozwój
Ostatnio zmieniony 08 mar 2008, 16:57 przez Łukasz17, łącznie zmieniany 1 raz.
sajdon
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

krzychu26 pisze:
Sajdon
2. Gdzie ja mam napisane "pół" roku, ślepaku.
Wiesz co lamko, nie chce mi się z Tobą rozmawiać. Nie lubię ludzi kłamliwych, ignoranckich i bezczelnych.
Bardzo proszę, w moim poście nad Twoim, który był edytowany chyba 1 czy dwa i to w ciągu 5min od napisania posta widać w cytacie, że napisałeś "pół".
Natomiast Twój post, który zawiera JEDNO zdanie edytowałeś aż:
Ostatnio zmieniony przez krzychu26 dnia Sob Mar 01, 2008 5:52 pm, w całości zmieniany 20 razy
Gdzie Twój ostatni post był napisany Wysłany: Sob Mar 01, 2008 5:45 pm, czyli 2 min po ostatniej edycji posta, który powstał dzień wcześniej.

Wniosek: edytowałeś posta, zmieniłeś to, co napisałeś, i śmiesz mnie nazywać ślepakiem i obrażać.

Efekt: masz u mnie personalnego bana, bo z dzieciakami, które postępują w ten sposób rozmawiać nie będę. Moje statystyki na OGame mówią same za siebie, a brak porażek i same sukcesy znaczą więcej, niż Twoja opinia kłamliwego usera.

Co więcej, pomagałem współtworzyć kilka skryptów do tej gry (strona li-ona, który był w moim sojuszu na u31 i która zawiera 90% wszelkich skryptów) i przez kilka miesięcy byłem GO, więc wiedzę o grze mam. A osądzając mnie na podstawie kilku zdań wykazałeś się jeszcze większą ignorancją, niż głupotą związaną z kłamstwem, które Ci właśnie wyżej udowodniłem.

Edit:
Koniec dyskusji, nie jesteś jej wart.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

SPOKÓJ PANOWIE! Jeśli sytuacja się nie uspokoi - posypią się warny. Chcecie się wykłócać? Macie PW, GG i chaty. My na forum kłótni tolerować NIE BĘDZIEMY!
Crimson (king) Michailoff
Odpowiedz