Jesteś nowy? Przedstaw się!
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Imię: Bernard
Wiek 14 lat
Ulubione jednostki: Ciężka jazda, kusznik
Kolor: Niebieski
Lubię walczyć niewielkimi oddziałami na otwartym polu z dala od czyjegokolwiek miasta. Miałem przerwę w grze w K&M, ale wracam do gry.
Wiek 14 lat
Ulubione jednostki: Ciężka jazda, kusznik
Kolor: Niebieski
Lubię walczyć niewielkimi oddziałami na otwartym polu z dala od czyjegokolwiek miasta. Miałem przerwę w grze w K&M, ale wracam do gry.
Co jest silniejsze: "armia baranów dowodzona przez lwa", czy "armia lwów dowodzona przez barana"?
Re: powrot diabla
Witam prezesatick pisze:bu hahahahahahaema niewierne psy wracam i to nie z mala bania teskniliscie nie ?? tak ?? jak wolicie mnie tam obojetne widze ze duzo sie pozmieniało ladniusio tu teraz tak kolorowo i wogle az dziw ze to istnieje bom słyszal ze ta twierdza poszła w pyl coz ktos głupoty mi najebał cóz milo ze tu pany trwacie tak z bronia w reku , jam chytam za swoj pochar i dalej pic miod bede . cannubis z wami
- Gravemaster
- Użytkownik Forum
Cóz, mam na imię Kuba
. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Znalazłem to forum szukając dema do KaM TPR i spodobało mi się :>. Grałem już dawno temu w KaM (jakieś 6 lat temu) ale nadal nie mogę powiedzieć, żebym znalazł jakąś grę strategiczną lepszą od tej. Mimo, że tak dawno grałem, nadal pamiętam o ciężkiej kawalerii, która jest dla mnie najlepsza jednostką.
Mój ulubiony kolor to zielony. Interesuję się też matematyką i historią. Mam też taki zwyczaj, że piszę poprawnie po polsku, a różne błędy ortograficzne deczko mnie irrytują. 
//Popraw.
//Przecinek po wyrazie ortograficzne nie jest potrzebny.
//Khel
Poprawione.
Piszę najpierw bez polskich znaków a dopiero potem poprawiam i czasami coś przeoczę. Mimo wszystko dziękuję za wyróżnienie tych liter. 
A jaki błąd jest w "irrytują"?
//Popraw.
//Przecinek po wyrazie ortograficzne nie jest potrzebny.
//Khel
Poprawione.
A jaki błąd jest w "irrytują"?
Ostatnio zmieniony 21 lut 2009, 15:32 przez Veruis, łącznie zmieniany 1 raz.
Sądzę, że umiarkowanie jest lepsze od fanatyzmu