Ja mam do oddania konto brata wszystkie budynki na wszystkie poziomy zbudował wszystkie badania na wszystkie poziomy dużo statków i 7 planet co wy na to prosze zgłaszać na pw jeśli ktoś chce jego konto
//A teraz uzupełnisz post tenże o wszystkie brakujące znaki.
//Khelben
//Ale jakimi znakami.
///Interpunkcji.
Ostatnio zmieniony 20 gru 2007, 14:54 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszystkie poziomy", taa
Ja muszę zorganizowac akcję, żeby mi ktoś kupił laptopa to wracam do tej gry. Przy normalnym kompie to wielka męczarnia i ciężko byc bardzo wysoko, byłem na ~20 miejscu przez kilka tygodni ale skończyłem bo zmęczony byłem, a wakacji nie chciałem tracic.
[quote="Potter"]Ja mam do oddania konto brata wszystkie budynki na wszystkie poziomy zbudował wszystkie badania na wszystkie poziomy dużo statków i 7 planet co wy na to prosze zgłaszać na pw jeśli ktoś chce jego konto
hah! wszystkie poziomy? lol chodziło mu chyba że ma wszystko opracowane (prawie) na 1 poziom. Widać ze ściema bo grawitonów byś nieopracował!
Mam do oddania konto drugie moje bo mam swoje i konto drugie też swoje prosze zgłaszać na pw jeśli ktoś je chce mieć jest też dobrze a Krzychu rozwój grawitonów to brat ma na poziom 6 i co ty na to