Screeny z gry: Co i jak?

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Duch
Użytkownik Forum
Posty: 1053
Rejestracja: 02 mar 2007, 21:40
Lokalizacja: Wadowice

Post autor: Duch » 29 lip 2007, 13:22

Dzięki Bogu, bo w HyperSnapie skończyła mi się licencja ;)
Obrazek

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 29 lip 2007, 17:50

W związku z tym ponawiam prośbę: jeśli ktoś uchwycił coś interesującego w KaM na screenie, proszę przesłać pod adresem webmaster@knights.sztab.com. Jeśli przejdzie selekcję, znajdzie się w dziale "screeny" na nowej wersji strony.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 29 lip 2007, 19:15

O!, mój pierwszy w życiu screen KaM ^^. Jestem teraz taki szczęśliwy... No, może bez przesady z tą szczęśliwością.
http://img505.imageshack.us/img505/694/kamph6.png
Musiałem się tym pochwalić :). Pardon.

Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Posty: 283
Rejestracja: 30 kwie 2006, 13:33
Lokalizacja: Gorlice
Kontakt:

Post autor: Warlike » 29 lip 2007, 19:37

Aaargh... Akurat teraz mam program do robienia screenów, a nie mam ani jednego ciekawego zapisu, gdzie można by jakąś fotkę strzelić... A przedtem tak ładnie rozwalałem gości w 10 misji TPR... Było by co pokazywać :/ .

Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum
Posty: 470
Rejestracja: 23 lut 2006, 22:35
Lokalizacja: Wawa

Post autor: Luki » 29 lip 2007, 20:23

ten program, to ten,z postu lucbacha z 12 czerwca?


Ps Ładne screeny :wink:

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 29 lip 2007, 21:29

Tak, to ten, ale nie ja go znalazłem, tylko Warlike, który z kolei powołał się na Gb.Ottisa.

Na forum holenderskim znalazłem też wzmiankę o jakiejś metodzie, która nie wymaga żadnego specjalnego programu graficznego. Trzeba tylko dokonać jakichś zmian w rejestrze. Ale skoro już mamy ten darmowy i dobry, to nie będziemy się trudzić ze zmianami kluczy w rejestrze.

Khelbenie, na Twoim screenie to arabski :smiesne: ?
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 29 lip 2007, 23:05

lucbach pisze:Khelbenie, na Twoim screenie to arabski :smiesne: ?

Hebrajski ;)

Awatar użytkownika
Ciężka Jazda
Użytkownik Forum
Posty: 312
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:20
Lokalizacja: Płock

Post autor: Ciężka Jazda » 31 gru 2007, 21:53

Możecie uznać mnie za komplenego n00ba, ale nie wiem, jak zrobić zdjęcie z sceenshop captor... Pomóżcie...

Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator
Posty: 933
Rejestracja: 15 paź 2005, 11:05
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Michailoff » 31 gru 2007, 21:59

I nazwę cię tak ;). To proste - trzeba tylko włączyć Screenshot Captora i wychwycić jakiś fajny moment. Potem klikasz print screen, oglądasz fotkę, zapisujesz i po sprawie ;).
Crimson (king) Michailoff

Awatar użytkownika
Ciężka Jazda
Użytkownik Forum
Posty: 312
Rejestracja: 05 paź 2007, 19:20
Lokalizacja: Płock

Post autor: Ciężka Jazda » 31 gru 2007, 22:02

Michailoff pisze:I nazwę cię tak ;). To proste - trzeba tylko włączyć Screenshot Captora i wychwycić jakiś fajny moment. Potem klikasz print screen, oglądasz fotkę, zapisujesz i po sprawie ;).
Świeżo wyjęty z neta i wszystko prawie po angielsku... :-P
Nie działa; bo pisze "there is no default printer currnetly selected" :(
Pomóżcie niezapoznanemu z tym sprzętem :(

ODPOWIEDZ