Screeny z gry: Co i jak?

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Awatar użytkownika
mar244
Użytkownik Forum
Posty: 360
Rejestracja: 01 paź 2005, 08:56
Lokalizacja: Częstochowa

Post autor: mar244 » 13 paź 2005, 21:43

ej a w 1 czesci kam to fotki sie robilo f10 !!
Obrazek

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 31 paź 2005, 21:56

Zależy raczej jaką masz wersję mar244... Ja osobiście nie mogę f10 robić screenów, a jeśli już PrintScreenem - wychodzą oczywiście w opłakanym stanie :o
Ostatnio zmieniony 25 lip 2009, 18:27 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tigikamil
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 23 sie 2005, 17:21
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: tigikamil » 29 lis 2005, 21:15

Hyper-Snap rządzi!!! Ale niestety tylko przez 15 dni, bo potem kończy się okres darmowego testowania :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: Szukałem cracków i seriali ale nic nie działało - wszystkie błędne :smutny: Wyjdzie na to, że moge pisać poradniki tylko przez 15 dni (grać i pstrykać), a potem znowu - po formacie kompa :| Nie chce sie zainstalować drugi raz, po usunięciu (HS oczywiście), chyba że znalazło by się pliki które zostawia po sobie program, a wtedy...............

Aliba
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 07 kwie 2006, 17:17

Post autor: Aliba » 09 kwie 2006, 17:48

ej ludzie ja niemam takiej zakladki co jest enable glide costam :/ i niech ktos mi powie jak sie tu screeny wstawia!

Aliba
Użytkownik Forum
Posty: 36
Rejestracja: 07 kwie 2006, 17:17

Post autor: Aliba » 09 kwie 2006, 17:52

myslisz lucbach ze niewidzialem tego co napisales ze trzeba kliknac ta zakladke? probowalem nawet z ta druga bo niemam tej o ktorej mi piszecie i wogole mam polska wersje.

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 11 kwie 2006, 10:58

W takim razie masz stara wersję. Z oficjalnejj strony Hyper-Snapa możesz ściągnąć triala najnowszej wersji, tam na pewno będzie ta opcja.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Posty: 283
Rejestracja: 30 kwie 2006, 13:33
Lokalizacja: Gorlice
Kontakt:

Post autor: Warlike » 10 cze 2007, 18:37

Czytałem w jednym z tematów Gb.Ottisa o pewnym programie : Screenshot Captor v1.02.07. Szukałem przez Google, ale wyłażą jakieś same podejrzane strony z pytajnikami i arabskimi znakami ;) . Jakby ktoś podał linka do bezpiecznej strony z której można go ściągnącć, byłbym wdzięczny...
Podobnie z Clipperem... Znalazł go ktoś wreszcie? :smiesne:

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 3391
Rejestracja: 03 wrz 2005, 11:20
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Kheli » 10 cze 2007, 19:39

Podejżanymi arabskimi stronami się nie martw. Na pewno nie są takie podejżane. Sam znalazłem czcionkę KaM na takiej stronie :]
(sorx za zbocznenie z tematu, to tylko takie małe wtrącenie)

lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Posty: 1893
Rejestracja: 24 lip 2005, 18:03
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Post autor: lucbach » 12 cze 2007, 00:46

Warlike pisze:Czytałem w jednym z tematów Gb.Ottisa o pewnym programie : Screenshot Captor v1.02.07. (...) Jakby ktoś podał linka do bezpiecznej strony z której można go ściągnącć, byłbym wdzięczny...
http://www.donationcoder.com/(...)/screenshotcaptor/index.html
Po lewej stronie w kolumnie są linki do różnych wersji i dodatków. Jak przetestujesz, to napisz proszę jak działa.
lucbach,
administrator knights.sztab.com

Awatar użytkownika
Warlike
Użytkownik Forum
Posty: 283
Rejestracja: 30 kwie 2006, 13:33
Lokalizacja: Gorlice
Kontakt:

Post autor: Warlike » 29 lip 2007, 13:13

Nareszcie! Darmowy program do robienia screenów, który świetnie sobie daje radę z KaM-em! Juhuuu! :D
Na dowód daję screena z pierwszej misji KaM TSK:
http://img402.imageshack.us/img402/7919 ... iongy1.png
Śmiem twierdzić, że są nawet lepsze niż robione w HyperSnapie :P .

ODPOWIEDZ