Screeny z gry: Co i jak?
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
-
- Administrator Forum
- Kontakt:
W związku z tym ponawiam prośbę: jeśli ktoś uchwycił coś interesującego w KaM na screenie, proszę przesłać pod adresem webmaster@knights.sztab.com. Jeśli przejdzie selekcję, znajdzie się w dziale "screeny" na nowej wersji strony.
lucbach,
administrator knights.sztab.com
O!, mój pierwszy w życiu screen KaM ^^. Jestem teraz taki szczęśliwy... No, może bez przesady z tą szczęśliwością.
http://img505.imageshack.us/img505/694/kamph6.png
Musiałem się tym pochwalić
. Pardon.
http://img505.imageshack.us/img505/694/kamph6.png
Musiałem się tym pochwalić

-
- Administrator Forum
- Kontakt:
Tak, to ten, ale nie ja go znalazłem, tylko Warlike, który z kolei powołał się na Gb.Ottisa.
Na forum holenderskim znalazłem też wzmiankę o jakiejś metodzie, która nie wymaga żadnego specjalnego programu graficznego. Trzeba tylko dokonać jakichś zmian w rejestrze. Ale skoro już mamy ten darmowy i dobry, to nie będziemy się trudzić ze zmianami kluczy w rejestrze.
Khelbenie, na Twoim screenie to arabski
?
Na forum holenderskim znalazłem też wzmiankę o jakiejś metodzie, która nie wymaga żadnego specjalnego programu graficznego. Trzeba tylko dokonać jakichś zmian w rejestrze. Ale skoro już mamy ten darmowy i dobry, to nie będziemy się trudzić ze zmianami kluczy w rejestrze.
Khelbenie, na Twoim screenie to arabski

lucbach,
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
- Michailoff
- Moderator
- Ciężka Jazda
- Użytkownik Forum
Świeżo wyjęty z neta i wszystko prawie po angielsku...Michailoff pisze:I nazwę cię tak. To proste - trzeba tylko włączyć Screenshot Captora i wychwycić jakiś fajny moment. Potem klikasz print screen, oglądasz fotkę, zapisujesz i po sprawie
.

Nie działa; bo pisze "there is no default printer currnetly selected"

Pomóżcie niezapoznanemu z tym sprzętem