Nie mogę otworzyć gry.

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Nie mogę otworzyć gry.

Post autor: Fortunatv »

Otwierają się 2 plansze z K&M, a potem wybija mnie z gry...
:)
The Husarz pl
Użytkownik Forum
Posty: 13
Rejestracja: 21 lip 2012, 19:20

Post autor: The Husarz pl »

Nie rozumiem cię cz to na remake czy tsk/tpr
Taranem ich !
Fortunatv
Użytkownik Forum
Posty: 51
Rejestracja: 04 gru 2010, 12:34

Post autor: Fortunatv »

TPR.
:)
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Posty: 1663
Rejestracja: 18 sie 2008, 13:57
Lokalizacja: Polska
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Dwie plansze, tzn. intro jest, ale do menu już się nie możesz dostać? Jak tak to przeinstaluj grę, jak nie to opisz trochę dokładniej.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
ODPOWIEDZ