Problem z Misjami
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Problem z Misjami
Witam robię właśnie misję drugą swojej kampanii , i mam mały problem , wszytko jest ok mapka ustawiona misja zrobiona , po przerzucane tam gzie trzeba i gdy chcę odpalić misję to Błąd - Komunikat ?? I co tu począć , proszę o porady .
Kto mi powie dlaczego to nie chodzi , szukam pomocy wrzucam prowizorkę mapki+misji na rapida , jeżeli ktoś ma czasz żeby luknąć to proszę zobaczyć bo mi coś nie działa
http://rapidshare.com/files/382758628/N ... a.rar.html
URL usunięty
Wściekam się 2 godz straciłem już
Obczaiłem coś takiego jak wchodzę w ogólne to w mapa piszę Program , dobra zmieniam na pełną tzn C:\Program Files\Km TPR\data\mission\smaps\save02.map, dobra z ciekawości wchodzę w Scrip a , potem jeszcze raz w ogólne i co widzę zamiast pełnej nazwy jest tylko Program , czy to powoduje błąd ?
Wściekam się 2 godz straciłem już
Obczaiłem coś takiego jak wchodzę w ogólne to w mapa piszę Program , dobra zmieniam na pełną tzn C:\Program Files\Km TPR\data\mission\smaps\save02.map, dobra z ciekawości wchodzę w Scrip a , potem jeszcze raz w ogólne i co widzę zamiast pełnej nazwy jest tylko Program , czy to powoduje błąd ?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010, 20:59 przez Knecht, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kuba11100
- Administrator Forum

- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
!SET_MAP "Program"Kod: Zaznacz cały
!SET_MAP "data\mission\SMaps\save02.map"Dodatkowo ustaw w edytorze właściwą ścieżkę do katalogu z grą, bo bez tego używanie przycisku "Browse" przy ustawianiu ścieżki mapy daje taki oto efekt.