Gra się (w ogóle) nie włącza...

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Imperek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Imperek »

Ściągnij i zainstaluj od nowa... wątpię żeby taka gra nie chodziła na jakimkolwiek nowym komputerze... ja mam vistę home, zresztą i tak zwalony jak cholera a chodzi...
Wyjaśnij bardzo proszę co zrobiłes, że zadziałało Tobie na Vista.
Ja mam dobrego łapka i system Vista Home, i wydaje mi się ze problem leży wyłącznie w tym systemie. Tobie udało się włączyć grę więc podziel się uwagami.

Serdecznie Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
Plaj3r
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Plaj3r »

Mam ten sam problem z XP sp3.

Standartowy lapek Toshiba Satellite A200-1AE.

Włączam aplikację, chwile pomryga po czym wyskakuje do windowsa i zwraca błąd. Mam oryginalna gre kiedys kupiona z jakas gazetka. Instaluje patcha ze strony topware i nic. Sciagam jakas piracka wersje i jest to samo. Na vista ultimate na lapku o tej samej konfiguracji smiga bez zarzutu a tu nie chce cholerstwo....
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

AA tak samo miałem :D Wiesz co DeBe ja zrobiłem tak : Zainstaluj jeszcze raz k&m Tpr wgraj sobie patcha SR2 i gra powinna śmigać :) miałem tak samo. Ale ja instalowałem tak , że nie wiem czy to może być dzięki temu ale..) Nie usuwałem tamtego k&m które nie chodzi zainstalowałem 2 k&m i po prostu działało potem usunąłem tamto nie działające :D
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 10:57 przez Joker, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Joker pisze:AA tak samo miałem :D Wiesz co DeBe ja zrobiłem tak : Zainstaluj jeszcze raz k&m Tpr wgraj sobie patcha SR2 i gra powinna śmigać :) miałem tak samo. Ale ja instalowałem tak , że (nie weim czy to morze być dzięki temu ale..) Nie usuwałem tamtego k&m które nie chodzi zainstalowałem 2 k&m i po prostu działało potem osunąłem tamto nie działające :D
Dzięki... ale poradziłem sobie z tym problemem jakiś rok temu.
Awatar użytkownika
Joker
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Joker »

aha :D
Awatar użytkownika
Tora1996
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Tora1996 »

Poza tym nie odświeżajcie starych tematów, Pawel.
Pozdrawiam, tora1996.
Odpowiedz