Ściągnij i zainstaluj od nowa... wątpię żeby taka gra nie chodziła na jakimkolwiek nowym komputerze... ja mam vistę home, zresztą i tak zwalony jak cholera a chodzi...
Wyjaśnij bardzo proszę co zrobiłes, że zadziałało Tobie na Vista.
Ja mam dobrego łapka i system Vista Home, i wydaje mi się ze problem leży wyłącznie w tym systemie. Tobie udało się włączyć grę więc podziel się uwagami.
Serdecznie Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
Włączam aplikację, chwile pomryga po czym wyskakuje do windowsa i zwraca błąd. Mam oryginalna gre kiedys kupiona z jakas gazetka. Instaluje patcha ze strony topware i nic. Sciagam jakas piracka wersje i jest to samo. Na vista ultimate na lapku o tej samej konfiguracji smiga bez zarzutu a tu nie chce cholerstwo....
AA tak samo miałem Wiesz co DeBe ja zrobiłem tak : Zainstaluj jeszcze raz k&m Tpr wgraj sobie patcha SR2 i gra powinna śmigać miałem tak samo. Ale ja instalowałem tak , że nie wiem czy to może być dzięki temu ale..) Nie usuwałem tamtego k&m które nie chodzi zainstalowałem 2 k&m i po prostu działało potem usunąłem tamto nie działające
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 10:57 przez Joker, łącznie zmieniany 2 razy.
Joker pisze:AA tak samo miałem Wiesz co DeBe ja zrobiłem tak : Zainstaluj jeszcze raz k&m Tpr wgraj sobie patcha SR2 i gra powinna śmigać miałem tak samo. Ale ja instalowałem tak , że (nie weim czy to morze być dzięki temu ale..) Nie usuwałem tamtego k&m które nie chodzi zainstalowałem 2 k&m i po prostu działało potem osunąłem tamto nie działające
Dzięki... ale poradziłem sobie z tym problemem jakiś rok temu.