Dyzsynchronizacje w sieci

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Dobro
Użytkownik Forum

Dyzsynchronizacje w sieci

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dobro »

Witam, przeszukałem stare tematy i znalazłem coś podobnego z tym że...

mamy z kumplem wersje 1.53REL, po polsku, i nie wiemy co z tym fantem teraz zrobić?

Oczywiście przy połączeniu LAN nie ma problemów, do czasu... gdy zorientujemy się, ze tak naprawde nie gramy ze sobą tylko z botami ;/

Wczoraj po dwóch godzinach gry zorientowaliśmy się, że nie gramy że dezsynchronizacja gry była we wczesnych etapach, bo kumpel mnei zaatakował a ja nie widziałem jego wojska.

czy jest na to jakaś rada?
Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Lord Gidoo »

Witaj!
Nie napisałeś którą część gry macie, samo TSK czy TSK+TPR? Ale tego typu błędy zdarzają się właśnie w tej drugiej. Póki co nie ma żadnego patcha, który naprawiłby błędy w grze multi, więc chyba jedynym rozwiązaniem jest odpalenie pierwszej części gry. TSK jest bardziej stabilne w grze sieciowej. Problem w tym, że nie da się ustawić wyższej rozdzielczości niż 1024x768 :/ ale da się pograć 8-)
Dobro
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Dobro »

Faktycznie. Mamy wersję TSK+TPR i w tym problem ;/

Radzisz zainstalować samo TSK?
Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Dokładnie.
Miałem ten sam problem z TPR, twórcy nie popisali się trybem wieloosobowym w tej odsłonie. Miejmy nadzieję, że zespół fanów pracujący nad patchem Service Release 3, weźmie pod uwagę ten beznadziejny błąd.
W TSK jeszcze nigdy nie spotkałem sie z takimi problemami, dlatego jeżeli chcecie grać przez sieć to musicie sobie skołować pierwszą część (o tym, gdzie można ją ściągnąć/kupić były już tematy na forum. Poszukaj, w razie czego pisz) :wink:
Awatar użytkownika
lew2007
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lew2007 »

Lord Gidoo pisze:Witaj!
Nie napisałeś którą część gry macie, samo TSK czy TSK+TPR? Ale tego typu błędy zdarzają się właśnie w tej drugiej. Póki co nie ma żadnego patcha, który naprawiłby błędy w grze multi,
Otóz pracuje już nad tym ale słabo mi idzie:D
Awatar użytkownika
Lord Gidoo
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Pracujesz powiadasz? A jakieś konkrety?
Odpowiedz