edit:spoko
Gra przez neta - ustawki
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Przepraszam za offtopic, ale czytałem posty ze starego "okresu" forum i zobaczyłem posty użytkownika agentos007(czy jakoś tak)czy to przypadkiem nie ty?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2008, 20:52 przez Kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Siema jestem chetny na wszelkie ustawki!
Mam neta 1 MB, bez zadnych poroblemow.
Kontakt do mnie:
gadu - 3821274
email - mvd_martini@o2.pl
Mam neta 1 MB, bez zadnych poroblemow.
Kontakt do mnie:
gadu - 3821274
email - mvd_martini@o2.pl
- Król Zielonych
- Użytkownik Forum
Witam
Szukam ludzi chętnych do gry, mam wśród znajomych ok. 7 osób mogących grać w KaM ale wiadomo że nie zawsze da radę się zgrać żeby wszystkim pasowało a mamy zamiar rozgrywać partyjki w 6 osób
Druga sprawa - szukam kogoś do ustawki 2 na 2, chcieliśmy z kolegą spróbować swoich sił przeciwko innemu duetowi
Gramy w TSK v1.3 PL
Zazwyczaj późnym popołudniem / wieczorem / późnym wieczorem
Chętni piszcie na gg 3328286 często jestem niewidoczny
Pozdrawiam
Szukam ludzi chętnych do gry, mam wśród znajomych ok. 7 osób mogących grać w KaM ale wiadomo że nie zawsze da radę się zgrać żeby wszystkim pasowało a mamy zamiar rozgrywać partyjki w 6 osób
Druga sprawa - szukam kogoś do ustawki 2 na 2, chcieliśmy z kolegą spróbować swoich sił przeciwko innemu duetowi
Gramy w TSK v1.3 PL
Zazwyczaj późnym popołudniem / wieczorem / późnym wieczorem
Chętni piszcie na gg 3328286 często jestem niewidoczny
Pozdrawiam
Szukam chętnej osoby/osób do gry dzisiaj o 20, na razie chętny jestem ja i kolega, oboje graliśmy jedynie 3 razy przez neta więc mamy bardzo małe doświadczenie, z tego względu chcieliśmy się ustawić z Agentem 2 na 1 ale ciężko złapać z nim kontakt na szybko 
Jeżeli zgłosi się jakiś doświadczony grać to myślę że 2 na 1 byłoby w miarę sprawiedliwie
Piszcie na gg 3328286
Pozdro
Jeżeli zgłosi się jakiś doświadczony grać to myślę że 2 na 1 byłoby w miarę sprawiedliwie
Piszcie na gg 3328286
Pozdro