postęp wczytywania 0\100 w multiplayer kam tsk

Tutaj porozmawiasz o grze sieciowej i umówisz się na rozgrywkę z innymi Fanami.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Careta21
Użytkownik Forum

postęp wczytywania 0\100 w multiplayer kam tsk

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Careta21 »

Witam, mial ktos taki problem ze grajac przez neta przez hamachi na tych samych wersjach, (probowalismy na 1.30 i na 1.32 bez zadnej ruznicy) w kam1 nie mogl wczytac?? nie wazne jaki save wczytam zawsze mam postep wczytania 0/100 wszystko smiga tylko nie moge wczytac, nigdzie na forum nie znalazlem takieo problemu, szukalem na innych stronach i znalazlem cos:http://www.atfreeforum.com/knights/view ... um=knights ale niestety jest po ang, wie ktos jak to rozwiazac, moje gg:1301452 z gory dzieki. POZDRO Careta21
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Re: postęp wczytywania 0\100 w multiplayer kam tsk

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Careta21 pisze:Witam, mial ktos taki problem ze grajac przez neta przez hamachi na tych samych wersjach, (probowalismy na 1.30 i na 1.32 bez zadnej ruznicy) w kam1 nie mogl wczytac?? nie wazne jaki save wczytam zawsze mam postep wczytania 0/100 wszystko smiga tylko nie moge wczytac, nigdzie na forum nie znalazlem takieo problemu, szukalem na innych stronach i znalazlem cos:http://www.atfreeforum.com/knights/view ... um=knights ale niestety jest po ang, wie ktos jak to rozwiazac, moje gg:1301452 z gory dzieki. POZDRO Careta21
Nigdzie na forum nie znalazłeś takiego problemu? Bo nie szukałeś...
Jest to jeden z podstawowych błędów KaM. Nie da się wczytać zapisanych gier multiplayer. Nic na to nie poradzisz...
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

W tej chwili nie wiem, co powoduje błąd, chcę tylko zwrócić uwagę na to, że wczytanie zapisanych gier sieciowych w TSK jest możliwe - wielokrotnie udawało mi się to w grach przez LAN (1.3).
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
dr_horst
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: dr_horst »

Potwierdzam, jest to możliwe, wczoraj udało mi się to z kolegą (na sieci LAN). Powodem ze nie może wczytać gry to inne ip (może mieć znaczenie dla gry), inny układ kolorów graczy (tylko moje przypuszczenie), lub źle zapisany plik (błąd przy zapisie).
Odpowiedz