Gdy próbuję właczyć grę sieciową to mi sie nie włącza
klikam
1) gra sieciowa
2) net-games
3) przez chwilę nie mogę ruszyć myszką
4) pojawia się komunikat "połączenie zostało zerwane"
W jaki sposób mogę to zmienić ew. naprawić słyszałem o programie Hamachi, czy przez ten program się gra?
Mam SR2.
Proszę o pomoc!
Problem z grą sieciową
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
Człowieku, tego Net-Games w ogóle nie ma! To stary jak świat projekt, który nie wypalił, twórcy zaś, przy pisaniu gry dodali go na zapas (w instrukcji jest nawet napisane, że zostanie otwarty w niedalekiej przyszłości...). Poza tym jest już kilka tematów o nazwie "Problem z grą sieciową" więc pisz na przyszłość w którymś z nich.
PS. I jeszcze jedno - nikt nie gra przez sieć w TPR, bo podobno każdy widzi co innego... Ale to tylko taki szczegół.
PS. I jeszcze jedno - nikt nie gra przez sieć w TPR, bo podobno każdy widzi co innego... Ale to tylko taki szczegół.
Ja grałem. I to nieraz. Bardziej podobają mi się tamtejsze misje, być może spowodowane jest to tym, iż są rzadsze i mniej popularne. Na bodaj 10 rozgrywek jedynie 2 skończyły się właśnie w ten nieciekawy sposób, z brakiem finału. Chociaż... jeden z nich był w krainie rwącej rzeki, a ta misja chyba nie pojawia się w rozgrywce sieciowej TPR.Zozol92 pisze:nikt nie gra przez sieć w TPR, bo podobno każdy widzi co innego... Ale to tylko taki szczegół.
Jeśli chodzi o pana fanTSK, nie mogę dodać nic ponadto, co napisał kolega Zozol. Wystrzegaj się zakładania na przyszłość takich tematów, po prostu.