K&M Medley 2

Wszystko o szeroko pojętej działalności Fanów gry: mapy, programy, tłumaczenia...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

K&M Medley 2

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Nie wiem, gdzie podział się poprzedni temat o podobnym tytule, tyczącym się jedynki; gdy szukam w "szukam", to pisze mi, że znalazł temat, acz jest on nie widzialny jakby...
Tak więc tutaj zamierzam oznajmić, że zaczynam kolejny mały projekcik.... może nie taki wspaniały i pełen śmiechu jak poprzedni :mrgreen: , ale napewno klimatyczny...
Tak więc (ponownie) nagrywam Medley'a do KAM TPR. Jest tam pare nowych utworów, ale zastosuję tu i fragmenty ze starych, które znalazły się w takowej Rebelii Chłopów. Są one ciut zmienione, mają inną jakość; ale należą do dwójki i znajdą się na moim nowym utworku który, mam nadzieję, znajdzie się również w pobieralni, tak jak jej poprzedniczka. Oczywiście mr. lucbach uprzednio przesłucha i skomentuje plik, który także będzie w formacie *.ogg .
Ostatnio zmieniony 24 mar 2007, 14:56 przez Kheli, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wubek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Wubek »

Brawo Khelbenie. Bardzo interesujący pomysł, zresztą poprzedni klip też był dobry, bardzo dobry :)
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

No, już połowa zrobiona... Zapewniam, że utwór brzmi wyśmienicie w przyspieszonym tempie poziomu drugiego. Takie ma ładne dźwięki i tak się przyjemnie słucha, niestety jesteśmy zdani na słuchanie w tempie zwykłym i dźwięki są już mniej efektowne. Kiedyś zademonstruję wam, jak te żmudne i nudne utwory mogą fantastycznie brzmieć :]
Tak więc mam już połowę za sobą i szacuję wyjście pliku za max - tydzień; min. - jutro. Łatwiej się łączy utwory, bo są wszystkie tej samej jakości, takiej długiej, nudnej i sennej :).
GoldKnife
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: GoldKnife »

Jak coś to możesz (w ramach współpracy) o go dać do filmiku promującego
,,Moją zbroją jest pogarda"
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś mi nagra w profesjonalnej jakości - proszę bardzo
GoldKnife
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Jak będę miał lepszą kamerkę proszę bardzo. bo nie masz programu by filmik na grać moge robić 23 skreeny na sekunde ale też to nic nie da bo w gimpie gdzie bym to sklejał nie mogłbym dodać muzyki xp pozatym ile bym to skejał. xP jak narazie musiałbyś się zadowolić filmikiem o takiej jakości.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Zbaczając na moment z tematu... zrobiłbyś taki filmik mojej wioski jaką zapisałem u siebie na jednym z save'ów? Ciekawie wygląda i fajowo by było, gdyby zostało to uwiecznione na YouTubie.
GoldKnife
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Daj save to zrobie czasu mam aż nadto tylko ten filmik ma pokazywać ogrom i majestat miasta czy raczej mam zrobić coś w sylu początku mojego (tzn. z życia mieszkańców)
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Majestat :]
GoldKnife
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

to wyślij save mapy na goldi90@o2.pl i nagram pare filmików mam nadzieję że wróg jest spacyfikowany ale nie pokonany.
Odpowiedz